Nokia N70’e “En İyi Mobil Eğlence Telefonu” Ödülü

Dünyanın en çok satılan 3G/WCDMA* destekli multimedya bilgisayarı Nokia N70, her yıl verilen Meffys Mobil Eğlence Ödülleri’nde “En İyi Mobil Eğlence Telefonu” ödülünü kazandı.

Nokia N70’e “En İyi Mobil Eğlence Telefonu” Ödülü

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia’nın Nseries kapsamındaki N70 multimedya bilgisayarı, Meffys Mobil Eğlence Ödülleri’nde “En İyi Mobil Eğlence Telefonu” seçildi. Nokia N70 birçok rakibini geride bırakarak, Londra’da yapılan törende birincilik ödülünü aldı.

N70, Nokia’nın günlük hayatta insanlara her açıdan yardımcı olan güçlü cihazlar sunma yönündeki kararlılığını gösteren bir multimedya bilgisayarı. Nokia N70, web tarayıcısı ve e-posta gibi “smartphone” özelliklerinin yanı sıra, cebe sığan bir eğlence bilgisayarı olmasıyla da dikkat çekiyor. 2 megapiksel kamerayla son derece kaliteli fotoğraflar ve videolar çekilirken, entegre dijital müzikçalar ile müzik dinlenebiliyor.

Meffys ödülü ile ilgili bir açıklama yapan Nokia yetkilileri şunları ifade ettiler: “Bu ödül, Nokia Nseries’in tek bir cihazla, her an ve her yerde eğlence sunmaya yönelik stratejisindeki başarısını kanıtlıyor. Nokia N70, Nseries multimedya bilgisayarları içinde en çok satılan model. Mobil eğlence sektörünün, bu multimedya bilgisayarının sunduğu özellikleri ödüllendirmesinden dolayı mutluyuz.”

Okuyucu Yorumları