USRobotics'ten Kampanya

USRobotics, MAXg 9108 kablosuz ADSL modem alanlara İnternet Telefonu'nu hediye ediyor.

USRobotics'ten Kampanya

USRobotics yaza çok özel bir kampanya ile giriyor. USRobotics MAXg 9108 ADSL modem satın alanlara bir adet USB İnternet Telefonu hediye ediliyor. Yaklaşan Babalar Günü nedeniyle babalar, okulların kapanacak olması nedeniyle de öğrenciler için güzel ve farklı bir hediye sunan bu kampanya Türkiye'nin en seçkin bilgisayar zincir mağazalarında geçerli.

Stoklarla sınırlı olan kampanya kapsamında satılan USRobotics MAXg 9108 kablosuz ADSL modem, 125 Mbps'ye çıkan hızlarda İnternet deneyimi yaşamanızı sağlıyor. ADSL2 ve ADSL2+ desteği veren ürün, bünyesindeki güvenlik duvarı ile de bilgisayar korsanlarına göz açtırmıyor.

MAXg 9108'in hediyesi olan USR9600 USB İnternet Telefonu ise, kullanıcıların sesli olarak İnternet üzerinden iletişim kurmalarını sağlıyor. Bu amaçla geliştirilmiş bir yazılım olan Skype ve MSN gibi anında mesajlaşma programlarıyla tam uyumlu olarak kullanılabilen ürün, temel olarak küçük bir cep telefonu görünümünde. Kullanıcılar, bu cihazı kullanarak, sahip oldukları İnternet bağlantısı üzerinden bir başka kullanıcıyı arayabiliyor. Cihaz, bilgisayar üzerindeki USB 1.1 veya 2.0 portuna bağlanarak kullanılıyor. Cihazın LCD ekranı, yapılan görüşme ile ilgili her türlü bilginin görüntülenmesini sağlıyor. Caller ID, yani arayan numaranın görüntülenmesi özelliğini de destekleyen USR9600, piyasada 35 dolar fiyatla satılıyor.

Okuyucu Yorumları