CHIP Temmuz Ağustos Eylül 2020

Bu ay dergideki konular ile yavaşlayan Android telefonunuzu hızlandırın, siber suçluları engellemeyi öğrenin, pratik Office ipuçları ile iş arkadaşlarınızı kıskandırın. Ayrıca 2k/4k monitör, güçlü dizüstü ve gürültü engelleyici kulaklık testi gibi onlarca ilginç konu da CHIP'in yeni sayısında. Sakın kaçırmayın!

CHIP Temmuz Ağustos Eylül 2020
CHIP Temmuz Ağustos Eylül 2020

Yılın 3. sayısında Covid19 salgını sonrasında ortaya çıkan hızlandırılmış dijitalleşme sürecinde merak edilen tüm bu konulara değinmeye çalıştık. Dijital ekonominin gelecekteki başarısını garanti altına almak için neler yapılması gerekiyor ve çalışanlar evlerinde oluşturduğu ofis ortamını nasıl daha akıllı ve pratik hale getirebilecekleri gibi konular bunlardan sadece ikisi. Bu sayımızda yer alan karşılaştırmalı testlerin ikisini de yine bu konuya ayırdık. Evden çalışanlar için en uygun dizüstü bilgisayarlar ve uygun fiyatlı monitör testlerimizin size rehber olacağına eminiz.

Son dönemde popüler isimlerin hesaplarının hacklenmesine neden olan Twitter'daki açık, güvenliğin ne kadar önemli olduğunu hepimize bir kere daha hatırlattı. Bu sefer sorun sunucu taraflı olsa da güvenlik açıklarında zayıf halkanın kullanıcılar olduğunu hepimiz biliyoruz. Yani asıl iş biz kullanıcılara düşüyor. Dijital saldırılara karşı korunma yollarını ve sadece birkaç basit adım ve araç kullanarak siber suçluları engellemeyi anlattığımız makalemiz ile daha güvenli şifreler oluşturmak ve kullanmak üzere hazırladığımız makalemiz size yardımcı olacaktır. Birbirinden ilginç diğer teknoloji konularını keşfetmeyi ise size bırakıyoruz.

2020'ler için teknoloji Cep telefonu çağı yirmi yıl içinde sona erecek. Peki yeni on yıl onun yerinin ne alacak?

Korona döneminde BT dünyası Dijital ekonominin gelecekteki başarısını garanti altına almak için neler yapılması gerekiyor?

Intel'in Kabusu Tayvan'lı yeni bir işlemci üreticisi, TSMC pazara fırtına gibi girdi!

"İyi" internetin sonu! Bir yatırım şirketi ORG uzantının yönetimini satın almak istiyor

Denedik: Play HDMI Sync Box Her televizyona Ambilight özelliği ekleyen sistem ne kadar iyi?

Kuantum bilgisayarın bileşenleri Kübitler nedir ve nasıl üretilirler? Kuantum dünyasının gizemlerini açıklıyoruz.

Koronavirüs zamanında akıllı ev-ofis Çalışanlar evlerinde oluşturduğu ofis ortamını nasıl daha akıllı ve pratik hale getirebilirler?

Video akış servislerinde sona mı gelindi? Yeni akış servisleri uzun zamandır bu işi yapan içerik yapanların hayatını zorlaştırıyor. Peki çözüm ne?

Düşünen çipler Donanım laboratuvarları nöromorfik devrim adını verdikleri bir yenilik üzerinde çalışıyor.

Denedik: QUS QUS takibi çok daha kolay hale getiren akıllı spor giysiler sunuyor.

Yazı Dizisi Bölüm 6: Geleceğe Hoş geldiniz Gelecek daha yeşil olacak: Teknoloji dünyayı kurtarmayacak, fakat bize iyi fikirler ve veriler sunarak, daha iyi bir gelecek kurmamıza yardımcı olabilir

Chip CPU&GPU Rehberi Masaüstü, mobil ve grafik işlemcilerin dev rekabet tablosu

Kapak Konusu: Android Telefon'un Fitilini Ateşleyin Bu yazıdaki öneriler ile, telefonunuzu tekrar hızlı hale getirebilir, hafızayı boşaltabilir ve sisteminizi çoğu tehlikeli saldırıdan koruyabilirsiniz.

Üç tıklama ile kendi web sitenizi yapın! Websitesi oluşturucular programlamaya dair bir çaba sarf etmeden internette var olmanızı garantiliyor.

Test: Düşük bütçeye en iyi monitörler Testimizde uygun fiyatlı üst sınıf monitörleri değerlendirdik. Konfigürasyon ve görüntü kalitesi özellikle dikkat çekiyor!

Bulut Gereksiniminizi Gideren Otomatik Yedeklemeler Bilgisayar, telefon ve tabletinizdeki verileri, yerel sabit diske nasıl otomatik olarak yedekleyeceğinizi gösteriyoruz

CHIP-PC 2020: Mini PC'ler büyük oynuyor Havalı bir PC bir ATX güç kaynağından daha büyük olmamalı

Test: Kablosuz, kesintisiz müzik dinleme keyfi Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip, 40 kulaklığı sizin için test ettik!

Araç bilgisayarı olarak akıllı telefon Apple CarPlay ve Android Auto, akıllı telefonları denkleme katıyor.

Hantal Windows Gezgini İçin Hızlı Bir Alternatif FreeCommander adlı araç ile işlerinizi çok daha hızlı yapabileceksiniz.

Test: Evden çalışanlar için laptoplar Onbir çalışma laptopunu test ettik ve bunların evde ve ofiste bizi etkileyip etkilemeyeceğini inceledik.

Kendinizle övünmenizi sağlayacak 50 Office ipucu Sizler için rutin işlerinizi hızlandıracak ve iş arkadaşlarınızı kıskandıracak ipuçları ve hileleri derledik.

Windows'unuzu kusursuz taşıyın Windows'un taşınmaya hazırlanışı, crapware temizlenmesi ve çevrimdışı hesap yaratmak hakkında tüm detaylar bu yazıda!

Şifrelerinizi unutabilirsiniz! Tabi bunu KeePassXC parola yöneticisi ile kaydettikten sonra yapmanız daha doğru olacak!

Bilgisayar korsanlarına karşı korunma rehberi Dijital saldırılara karşı korunma yollarını ve siber suçluları engellemeyi öğrenin. Hem de sadece birkaç basit adım ve araç kullanarak

Okuyucu Yorumları