Eleştirmenlerin beğenmediği film Netflix'te şaşırtıcı bir çıkış yakaladı

Meşhur Hayalet Ernest filmi sinema eleştirmenlerinden olumsuz yorumlar almıştı ancak Netflix ekranlarında yayınlandıktan sonra izleyicilerin beğenisini topladı. Peki, Meşhur Hayalet Ernest filminin konusu ne? İşte detaylar

Eleştirmenlerin beğenmediği film Netflix'te şaşırtıcı bir çıkış yakaladı

Christopher Landon'ın yazıp yönettiği "Meşhur Hayalet Ernest" adlı film, sinema eleştirmenlerinden aldığı olumsuz yorumlara rağmen, Netflix platformunda ilgi görmüş durumda. Anthony Mackie, David Harbour, Jahi Winston, Tig Notaro, Erica Ash ve Jennifer Coolidge'in başrollerini paylaştığı film, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'ta sadece 42 puan alabilmişti.

Meşhur Hayalet Ernest filminin konusu ne?

meshur hayalet ernest

Film, yeni bir eve taşınan bir ailenin tavan arasında yaşayan hayaletle karşılaşmasını konu alıyor.

Netflix, 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesine hitap ettiği belirtilen, 2 saat 7 dakikalık filmi şu şekilde tanımlıyor: "Geçmişi sorularla dolu olan bir hayaletin yeni evlerine musallat olduğunu fark eden bir aile, sosyal medyada ünlü olur ama karanlık bir devlet teşkilatının da hedefi hâline gelir."

Filmin konusu şöyle: Ernest adında bir hayaletin yeni evlerine musallat olduğunu bulmak, Kevin'in ailesini bir gecede sosyal medyada fenomen haline getirir. Ancak Kevin ve Ernest, Ernest'in geçmişine ilişkin gizemi araştırmak için yola çıktıklarında CIA'nın hedefi haline gelirler.

En Çok İzlenen Yapımlardan Biri Oldu

Netflix, bir süre önce 2023'ün Ocak ve Haziran ayları arasındaki izlenme verilerini paylaşmıştı. Meşhur Hayalet Ernest, tüm olumsuz eleştirilere rağmen 124,4 milyon izleme saatine ulaşmış görünüyor.

Bu korku-komedi filmi, Jennifer Lopez'in başrolde olduğu aksiyon filmi The Mother, başarılı devam filmi Extraction 2 ve Daniel Craig'in Benoit Blanc karakterini canlandırdığı Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven'in (Glass Onion: A Knives Out Mystery) de aralarında bulunduğu listede en çok izlenen yapımlardan biri oldu.

Hızla Popüler Hale Geldi

Ocak - Haziran 2023 döneminde Netflix'in en çok izlenen 8. filmi olan Meşhur Hayalet Ernest, özellikle korku hayranlarının dikkatini çekti, eleştirilere rağmen hızla popülerlik kazandı. Geoff Manaugh'nun 2017 tarihli kısa öyküsünden uyarlanan film, Stranger Things'teki rolüyle tanınan David Harbour'ın hayalet karakteriyle öne çıktı. Hopper rolüyle tanınan aktörün filmdeki varlığı da izleyicilerin ilgisini çeken unsurlardan biri oldu.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: