8 Ball Pool

Dünyanın 1 numaralı Bilardo oyunu şimdi de Android platformunda!

8 Ball Pool

Arkadaşlarınla oyna! Efsanelerle Oyna. En çok oynanan Miniclip 8 Top Bilardo oyununu mobil cihazında oyna ve en iyisi ol!

BİRE BİR VEYA 8 OYUNCULU TURNUVADA YARIŞ

Çalışma alanında becerilerini daha da geliştir, dünyaya bire bir karşılaşmalarla meydan oku veya turnuvalara katılarak kupa ve özel ıstakalar kazan.

BİLARDO MADENİ PARALARI VE ÖZEL OBJELER İÇİN OYNA

Bilardo masanı ve ıstekanı özelleştir! Oynadığın her bire bir maç için ortada bilardo madeni paralar olacak -- maçı kazandığında madeni paralar senin. Bu madeni paraları kullanarak ortada daha fazla para dönen üst seviye maçlara katıl veya Bilardo Mağazasından yeni objeler al.

ARKADAŞLARINA MEYDAN OKU

Arkadaşlarınla oyun oynamak kolay: Miniclip veya Facebook hesabınla giriş yap ve oyun içinde doğrudan arkadaşlarına meydan okuyabilirsin. Arkadaşlarına her yerde, her zaman meydan okuyabilir onlara becerilerini gösterebilirsin.

BİR SEVİYE YUKARI

8 Top Bilardonun seviye sistemi her zaman bir meydan okuma ile karşı karşıya kalabileceğin anlamını taşımaktadır. Maç yaparak sıralamadaki yerini yukarı çıkart ve sadece en iyi bilardo oyuncularının bulunduğu daha özel yerlere erişim sağla.

Okuyucu Yorumları