Evliya Çelebi:Ölümsüzlük Suyu

Bu müthiş oyunda Evliya Çelebi'yi ölümsüzlük suyuna ulaştırmalısın.

Evliya Çelebi:Ölümsüzlük Suyu

Kahire'de Firavuniçe'nin öfkesinden kaçarken dikkatli ol, çünkü aşman gereken sonraki zorluk İstanbul'daki kötü ajanlar olacak!

Osmanlı İmparatorluğu'nun topraklarında diyar diyar gezen Evliya Çelebi'nin macerasına sen de ortak ol. Göreceksin ki; bu yolculuk, Mısır'dan Türkiye'ye uzanan, gerçek bir gezginin birbirinden farklı engeller ve düşmanlardan kaçışını anlatan eski bir hikayenin yepyeni versiyonu. Evliya Çelebi'yi Ölümsüzlük Suyu'na ulaştırmaya çalışırken en büyük yardımcın yine senin ve Evliya Çelebi'nin yetenekleri olacak.

Bu tarih kokan sonsuz koşu oyununda koşarak, zıplayarak ve kayarak engellerin üstesinden gelmeye çalışacaksın. Firavun'un askerlerinin silahlarından kaçarken piramitlerin ve uçurumların arasından yolunu bulman gerekecek. Oynadığın her oyunda altın toplayacak, ayrıca daha fazlasını ve Ölümsüzlük Suyu'nu kazanmak için sana verilen görevleri tamamlamaya çalışacaksın.

Evliya'ya yardım etmek için yol boyunca karşına zaten birçok güçlendirici çıkacak. En iyi koşucu sen olmak istiyorsan güçlendiricilerini geliştirmeyi sakın unutma! Engellerden kaçmayı başarabilirsen, yüksek puanlara ulaşır, görevleri tamamlar ve Facebook'ta arkadaşlarının önüne geçebilirsin.

Tapınakları, ormanları ya da metro istasyonlarını unut - en iyi aksiyon macera oyunu seni tarihi İstanbul ve Kahire şehirlerinde bekliyor.

ÖZELLİKLER:

Tek dokunuşla oyna - Evliya Çelebi'yi tehlikelerden korumak için tek dokunuş yeterli!
Güçlendiriciler - Yol boyunca yardımcı olacak Mıknatıs, Kalkan, Altın Balta gibi çok çeşitli güçlendiriciler!
Görevler - Birbirinden zorlu görevlerle bitmeyen bir eğlence!
Facebook Entegrasyonu - Kolayca bağlanarak arkadaşlarınla yarışma fırsatı!
Süper grafikler - Göz alıcı grafiklerle görsel bir macera!
Kolay kontroller - Bir dokunuşla zıpla, kay, yuvarlan, engellerden sıyrıl ve uç!
Eşsiz ses efektleri - Dinamik müzik ve oyunla bütünleşen ses efektleri

Okuyucu Yorumları