Real Boxing

Ağzınızı açık bırakacak geçekçilikte bir boks deneyimi sizi bekliyor!

Real Boxing

Real Boxing ağızları açık bırakan grafikleri, kariyer modu, gerçek ödülleri olan çok oyunculu modu ve yenilikçi kontrolleriyle Google Play'daki en iyi ÜCRETSİZ dövüş deneyimi.

İNANILMAZ GRAFİKLER VE SESLER
Unreal motoru kullanan grafikler, gerçek yakalanmış hareket animasyonları ve ses tasarımıyla kendinizi boks dünyasının andrenaline bırakın.

NAKAVT OYUNU
Çeşitli öldürücü yumruk ve kombinasyonlarla dövüşün. Oyunu değiştiren güçlendiricilerle şansınızı artırın. Yenilikçi ve hassas kontroller sayesinde her yumruğu, kroşeyi ve aparkatı hissedin.

GERÇEK ÇOK OYUNCU MODU
Meydan okuyan olun ve yüzlerce saatlik oyun süresinin keyfini özelliklerle dolu Real Boxing çok oyunculu modunda yaşayın.

HAFTALIK TURNUVALAR
Orijinal ve zorlu kuralları olan oyun içi ve gerçek ödüller kazanabileceğiniz Haftalık Turnuvalarda adrenalin patlamasını hissedin.

KAPSAMLI KARİYER
Dünya şampiyonu olmak için kariyer modunda kendilerine has dövüş stili olan 30'dan fazla boksörle dövüşün.

GERÇEK BOKSÖRÜNÜZ
Kendi boksörünüzü yaratın ve açılabilen saç stilleri, dövmeler ve eşyalarla özelleştirin. Mini oyunlarla antrenman yapın ve tepeye giden yolda dövüşürken kondisyonunuzu koruyun.

ETKİLEYİCİ SOSYAL ÖZELLİKLER
Dostça rekabeti Sosyal Panel ile farklı bir seviyeye taşıyın ve skorları karşılaştırın ve arkadaşlarınıza rakip olmak için meydan okuyun ya da Günlük Çevirmede her gün harika ödüller kazanın.

DAHA FAZLA ÜCRETSİZ İÇERİK
Yeni özellikler ve meydan okuyanlar ile daha fazlasını getiren ücretsiz düzenli içerik güncellemelerinin keyfini sürün - ücretsiz!

Okuyucu Yorumları