20 MP ön kameralı telefon Vivo V5 tanıtıldı!

20 MP ön kamerasıyla merak uyandıran Vivo V5 tanıtıldı. Ancak bizler ona uzaktan bakacağız. Çünkü...

20 MP ön kameralı telefon tanıtıldı!

Ülkemize uzak diyarlarda satışa sunulan öyle akıllı telefonlar var ki, gerçekten sunduğu özelliklerle büyük heyecan yaratmayı başarıyorlar. Bunların çoğu da Çin'den çıkıyor ve Hindistan'da satışa sunuluyorlar. Çinli üretici Vivo da böylesi modellerin üreticilerinden biri.

Çinli üretici Vivo, yeni telefonu V5'i Hindistan'da satışa sunuyor. Özellikle 20 MP selfie kamerasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Vivo V5, ülkemizde satışa sunulsaydı, muhtemelen genç kızların gözdesi olurdu.

Vivo V5'in aslında en büyük numarası 20 megapiksel seviyesindeki ön kamerası. "Moonligt Glow" flaşı ile düşük ışık koşullarına da hazır olan telefon, Sony'nin IMX376 sensörünü kullanıyor. f/2.0 diyafram açıklığı da ön kameranın diğer bir özelliği. Donanımın yanında yazılımla da desteklenen ön kamera, orijinal fotoğraf ile büyük fark yaratan Yüz Güzelliği yazılımıyla da farklı bir selfie deneyimi yaşatacak gibi... Vivo V5'in LED flaş destekli arka kamerası ise 13 MP.

Vivo V5'in diğer özelliklerine de göz atarsak, 5.5 inç boyutunda HD bir ekrana, 4 GB RAM, 32 GB depolama alanı ve 128 GB'lık microSD kart desteğine sahip olduğunu görüyoruz. Telefonda ayrıca parmak izi sensörü, 4G ve çift SIM kart alanı gibi yetenekler de mevcut. 3000 mAh kapasitesinde olan telefon, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi üzerinde, Funtouch 2.6 OS adında bir arayüz çalıştırıyor. Telefonda işlemci hanesini de MediaTek MT6750 dolduruyor.

Okuyucu Yorumları