2016'nın en iyi dizilerinden biriydi, 8 yıl sonra geri dönüyor

BBC ve Prime Video'nun 2016'da yayınladığı hit dizisi The Night Manager, geride kalan 8 koca yılın ardından 2 yeni sezonla geri dönmeye hazırlanıyor.

2016'nın en iyi dizilerinden biriydi, 8 yıl sonra geri dönüyor

2016 yılında tek bir sezon olarak yayınlanan The Night Manager, 1993 tarihinde basılmış aynı adlı John le Carré romanından uyarlanan bir İngiliz TV dizisiydi. Bu sezonda Tom Hiddleston, kötü şöhretli silah tüccarı Richard Roper'ın (Hugh Laurie) yakın çevresine sızmak üzere bir hükümet görev gücü tarafından işe alınan eski bir İngiliz askeri ve lüks bir otelde gece müdürü olarak kamufle olmuş Jonathan Pine rolündeydi.

İşte bu sevilen dizi, 8 yılın ardından yeni 2 sezonla geri dönüyor. Hiddleston, The Night Manager'ın 1. sezon finalinden sekiz yıl sonra başlayacak yeni sezonlarında Pine rolünü yeniden canlandıracak. Dizinin yaratıcısı David Farr her iki sezonu da kaleme alırken, Georgi Banks-Davies (Paper Girls) 2. sezonun altı bölümünün tamamını yönetecek.

Seyretmemize 2 sene var

Hiddleston yaptığı açıklamada, "The Night Manager'ın ilk sezonu, yaratıcılık açısından üzerinde çalıştığım en tatmin edici projelerden biriydi. Jonathan Pine'ın derinliği, çeşitliliği ve karmaşıklığı heyecan verici bir beklentiydi ve hala da öyle. Simon ve Stephen Cornwell, David Farr ve Stephen Garrett ile yeniden bir araya gelmeyi ve hikayemizin bir sonraki bölümünü anlatmak için Georgi Banks-Davies ile çalışmayı dört gözle bekliyorum. Sabırsızlanıyorum," dedi.

Çekimlere 2024'ün sonlarına doğru başlanacak. Bu da, yeni sezonu 2025 sonlarına doğru izleyebileceğimiz anlamına geliyor.