4 müthiş fotoğraf görüntüleme aracı!

Fotoğraf albümlerinizi görüntülemek ve yönetmek, bu 4 pratik yazılımın işi!

4 kusursuz fotoğraf uzmanı!

Fotoğraf arşivinizi hızla görüntüleyecek, gerektiğinde fotoğraflarınız üzerinde küçük düzeltmeler yapmanıza izin verecek bir yazılıma ihtiyacınız varsa, doğru yerdesiniz. Sizin için seçtiğimiz birbirinden pratik 4 fotoğraf aracı arasında seçim yapmanız zor olacak.

XnView Standard

XnView sayesinde grafik dosyalarını düzenlemek için pahalı yazılımlara ihtiyacınız yok. XnView, bir grafik programında olması gereken tüm standart filtre, efekt ve araçları önünüze getiriyor. Yazılım, resim düzenlemeye ek olarak web tasarımı ve slayt gösterisi de yapabiliyor.

İndirin: XnView Standard

4 müthiş fotoğraf görüntüleme aracı!

IrfanView

IrfanView, çok kapsamlı ve ücretsiz bir resim görüntüleme aracı. Güçlü olduğu kadar taşınabilir boyutuyla öne çıkan IrfanView, fotoğraflarınızı birkaç tıklamayla düzenlemenize, direkt olarak masaüstü duvar kağıdı olarak ayarlamanıza izin veriyor. Programın klavye kısayollarını öğrenmenizi tavsiye ediyoruz; bunu yaptığınızda arayüz içerisinde adeta uçuşa geçeceksiniz.

60'ın üzerinde resim formatını destekleyen araç, dönüştürme yeteneklerine de sahip.

İndirin: IrfanView

Photoscape ve Ashampoo Photo Commander

Photoscape ve Ashampoo Photo Commander

Photoscape

Photoscape, fotoğrafları düzeltmek ve geliştirmek için tasarlanmış eğlenceli bir program. Ayrıca programın küçük boyutlu ve ücretsiz oluşu da avantaj sağlıyor. Kırmızı göz ayarı, birden fazla resmi aynı anda düzenleme ya da adlandırma gibi özellikleri bulunan bu resim düzenleme ve görüntüleme uygulamasında beklediğiniz tüm özellikleri bulacaksınız.

Ücretsiz yazılımın en önemli özelliklerinden bir tanesi, efektleri uygulamadan önce ön-izleme yapmanıza olanak tanıması. Yeni bir fotoğraf aracı arıyorsanız, Photoscape'e şans vermenizi öneriyoruz.

İndirin: Photoscape

4 müthiş fotoğraf görüntüleme aracı!

Ashampoo Photo Commander

Yükler yüklemez kullanıma hazır hale gelen Ashampoo Photo Commander, özellikle son zamanlarda cep telefonlarıyla çekilen fotoğrafların sayısının inanılmaz bir şekilde artmasıyla karman çorman olan fotoğraf arşivlerine bir düzen getirmek için yola çıkıyor.

Fotoğraflarınızı görüntüleme, organize etme, düzenleme, sunum haline getirme ve paylaşma imkanı veren Ashampoo Photo Commander tüm bunlara tek bir yerden ulaşmanıza imkan veriyor. Programın en önemli özelliklerinden bir tanesi, yaptığınız tüm değişiklikleri geriye alma işlevi sunması.

İndirin: Ashampoo Photo Commander

Okuyucu Yorumları