4K Ekranlı Oyun Canavarı, IFA 2017'de Ortaya Çıktı

Dell,özellikle oyuncuları fazlasıyla heyecanlandıracak, 4K ekranlı yeni oyun canavarını tanıttı!

4K ekranlı oyun canavarı!

Dell, IFA 2017'de Inspiron Gaming Laptop serisinin 4K ekrana sahip olan yeni modeli Max-Q'yu tanıttı. Yenilenmiş olan Inspiron 15 7000 Gaming dizüstü bilgisayar Intel'in Kaby Lake dört çekirdekli işlemcilerini kullanmaya devam ediyor ancak GPU alanında 6GB video belleğine sahip GeForce GTX 1060 ile güçleniyor.

Sistem belleği de 32GB'a kadar çıkabiliyor. Depolama için seçenekler 512GB PCIe NVMe SSD veya 256GB M.2 SSD ile 1TB HDD içeren çift sürücü. Cihaz isteğe göre Full HD çözünürlüklü bir IPS ekran veya dokunmatik sürümünün yanı sıra, daha önce de bahsedildiği gibi 4K bir ekran ile satın alınabiliyor.

Ayrıca Dell'in söylediğine göre en üst seviye özellikler ve 4K ekran ile beraber bile batarya Mobile Mark 2014 ile yedi saate kadar dayanabilmekte. Tabii ki oyun oynuyorsanız bu sürenin çok yakınına ulaşmayacağınız rahatlıkla söylenebilir. Ancak daha önceki Inspiron 15 Gaming sürümünde öğrendiğimiz üzere, bu ürün rakiplerinin çoğuna göre çok daha iyi bir batarya performansına sahip. Ayrıca bu yeni model, %80 kapasiteye bir saatte şarj imkanı tanıyan hızlı şarj moduna da sahip.

4K Ekranlı Oyun Canavarı, IFA 2017'de Ortaya Çıktı

Ses sistemi Waves MaxxAudio Pro teknolojisinden faydalanan öne bakan iki hoparlörden oluşuyor ve bir çift fan tarafından desteklenen oldukça ciddi bir soğutma sistemi bulunmakta.

Dell Inspiron 15 700 Gaming dizüstü bilgisayar ABD'de 12 Eylül tarihinde sunulacak ve Full HD seçeneklerinin fiyatları 999$'dan başlarken 4K modelleri 1449$'dan başlayacak...

Okuyucu Yorumları