9'uncu Bilim ve Teknoloji Günleri Başlıyor

Gebze Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu Bilim ve Teknoloji Günleri'nin 9'uncusu düzenliyor.

9. Bilim ve Teknoloji Günleri başlıyor

Gebze Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu Bilim ve Teknoloji Günleri'nin 9'uncusu düzenliyor.

9.Bilim ve Teknoloji Günleri bu yıl 10-11-12 Mayıs’ta Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezinde ve www.bilimveteknolojigunleri.com üzerinden hibrit olarak gerçekleştiriliyor.

10:00'da başlayacak olan 9.Bilim ve Teknoloji Günleri; kendi alanında öncü birçok firmanın katılımıyla 3 gün boyunca sürecek. Her yıl iş dünyasının birbirinden önemli isimlerin katıldığı Bilim ve Teknoloji Günleri'nde, 21 şirket ve C-Level yöneticileriyle "Dönüşüm" konsepti ile sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

ASELSAN Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte; ASELSAN, TEI, İş Bankası, Axa Sigorta, Hepsiburada, ETİ, Sigortam.net, LC Waikiki, Alp Havacılık, TurkNet, Yemeksepeti, Eczacıbaşı, Novartis, LC Waikiki, Koç Finans, Logo Yazılım, Socar, NTT Data, Türkiye Finans, Gebze Ticaret Odası, Gebze Organize Sanayi Bölgesi yer alacakken, tüm öğrenciler bu etkinliğe ücretsiz olarak katılabilecekler! Dönüşüme ortak olmak isteyenler ise bilet satın alabilirler.

Şimdiden 1500 biletin satıldığı etkinlikte yer almak ve detayları okumak için www.bilimveteknolojigunleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.