Windows XP ile çalışan kahve makinesi geliyor

"Windows XP ölmez" diyenler bunu boşuna söylemiyor. İşte XP ile çalışan ilk kahve makinesi!

XP'li kahve makinesi

Kahve yapmak aslında çok da zor bir şey değil ama kahve makineleri bu işi daha da basit hale getiriyor. Piyasada bulunan modeller sizin için yeterli değilse merak etmeyin; dünyanın en teknolojik kahve makinesi piyasaya çıkmak üzere.

Her şeyden önce bu yeni kahve makinesi tamamen bilgisayar ile kontrol ediliyor. Üzerinde yüklü olan Windows XP işletim sistemi, 500 Mhz Pentium 3 işlemcinin kontrol ettiği ATX ana karta bağlı. Bu hızlı işlemci ile artık kahveniz yarım dakikadan daha az bir sürede hazırlanabilecek. Eğer bu yarım dakika boyunca makinenin başında beklemek istemiyorsanız merak etmeyin, WLAN bağlantısı ile TV'niz üzerinden de cihaza kumanda edebileceksiniz. Hatta yorgun argın eve gelir gelmez kahve içmeden yapmayanlar, daha eve girmeden WAP bağlantılı cep telefonundan veya internet üzerinden de kahve yapma komutunu verebilir.

Kahve makinesinin üzerinde GeForce MX 440 ekran kartı olduğunu da eklememiz gerek. Bu da tabii ki 8 inçlik dokunmatik ekranda daha net görüntüler elde edebilmeniz için düşünülmüş.

Afiyet olsun...

Okuyucu Yorumları