Acer'dan CES bombaları!

Acer, CES 2015'te yeni bombalarını patlata patlata bitiremedi! İşte Acer'ın "yenileri!"

Acer'ın CES bombaları!

Acer, Las Vegas'ta düzenlenen CES'te birbirinden farklı ürünlerini bir arada ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Acer Revo One

Acer CES'te Revo One RL85'in tanıtımını yaptı. Boyutları küçük, fakat yetenekleri büyük olan Revo One ailenin eğlence merkezi olmak için tasarlanmış şık bir kişisel bilgisayar olarak dikkat çekiyor. Multimedya paylaşımı, içerik akışı, büyük ölçüde depolama ve toplama Revo One'ın kilit özellikleri arasında bulunuyor.

Eğlence Merkezi

Revo One Intel Core i5 veya i3 işlemcileri kullanan bir ev eğlence merkezi olarak tasarlanmış. Full HD'nin (1080p) dört katı çözünürlük sağlayan iki ekran (HDMI ve Mini DisplayPort) ve Ultra HD (3840x2160) 4K2K video çıkışı desteklemesinin yanı sıra, 7.1 kanallı ses çıkışı zengin ve gerçekçi bir sinema benzeri deneyim sunuyor.

Modern Tasarım

Revo One, yatak odasından oturma odasına, hatta çocukların oyun odasına kadar her ortama uygun olması için tasarlanmış olan bu cihaz son derece şık yapıda olmasıyla da dikkat çekiyor. Estetik eğimli kenarları ve yuvarlak köşelerinin yanında parlak ve gösterişli görünümüyle beyaz veya siyah renklerde temin edilebilir.

Acer Revo One RL85, Avrupa'da ocak ayından itibaren 269€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

3D kameralı V Nitro

3D kameralı V Nitro

Acer CES'te Intel® RealSense™ 3D kameraya sahip yeni Aspire V 17 Nitro dizüstü bilgisayarlarının tanıtımını yaptı. Bu kamera doğal hareketleri üç boyutta anlayabildiği ve tepki verebildiği için V Nitro sahipleri oyunlarla etkileşim içinde olabilir, internet sayfalarını açabilir veya dizüstü bilgisayarın klavye veya faresine dokunmadan uygulamaları yönetebilirler. Notebook aynı zamanda 3D tarama, 3D model oluşturma ve ardından bir 3D yazıcıda yazdırma veya sosyal medyada paylaşma özellikleri de sunuyor.

Intel RealSense 3D kamera üç lense sahip. Bunlar geleneksel kamera, bir kızılötesi kamera ve bir kızılötesi lazer projektörden oluşuor. Birlikte, önündeki nesnelerden geri seken kızılötesi ışığı tespit ederek derinlik oluşturuyorlar. Intel RealSense hareket izleme yazılımı ile birlikte alınan bu görsel veri el, kol ve kafa hareketlerine ve aynı zamanda surat ifadelerine tepki veren ve bu sayede dokunmaya gerek olmayan bir arayüz yaratabiliyor.

Multimedya deneyimi

Acer V 17 Nitro dizüstü bilgisayar modellerinin tam eğim performansı ve sorunsuz bir oyun deneyimi için üzerinde IPS teknolojisine sahip geniş 17.3 inç Full HD ekranlar bulunuyor. Ayrıca 4. Nesil Intel Core i7-4710HQ dört çekirdekli işlemci ve 4GB DDR5 VRAM'e kadar Nvidia® GeForce GTX 860M grafikler ile 16GB'a kadar bellek içeriyor. Hızlı 128GB veya 256GB katı hal sürücüleri ve 1TB'a kadar sabit disk alanı hızlı uyanma süreleri ve dosyalara, filmlere, şarkılara ve fotoğraflara anında erişim sağlıyor. Ultra hızlı 802.11ac kablosuz bağlantı ve Dolby Digital Plus Home Theater desteği de bulunan Acer V 17 Nitro, ocak ayından itibaren 1,299€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

Acer H7550ST projektör

Acer H7550ST projektör

Acer, CES'te Full HD görseller ve dinamik 20W stereo ses ile birlikte kısa mesafeden yansıtma ve kablosuz çok yönlülük özellikleri sunan güçlü Acer H7550ST projektörünü tanıttı. Bu cihaz, dahili Chromecast donanım kilidi uygunluğu sağlayan dünyanın ilk projektör olmasıyla da dikkat çekiyor.

Yeni Acer H7550ST, kısa mesafeden yansıtma teknolojisi sayesinde ekrandan 1,5 metre kadar kısa bir mesafede 2,5 metreye (100 inç) kadar diyagonal olarak 3000 lümen parlaklığa sahip ve doğal 16:9 en-boy oranında net ve geniş görüntüler sağlıyor. Geniş bir görüntüyü kısa bir mesafeden yansıtabilme özelliğinden dolayı, projektörü küçük odalarda bile filmler, oyunlar ve karaoke eğlenceleri için evlerinin konforunda kullanmak isteyen tüketiciler için ideal bir seçenek olabilir.

Daha fazla rahatlık için, gizli bir adaptör kullanıcının kendi Chromecast, Acer MWA3 MHL donanım kilidi veya Acer WirelessHD'sini güçlendirerek akıllı telefon, bilgisayar veya Chromebook'tan kablosuz olarak veri aktarabilmesine ve yansıtabilmesine izin veren cihaz, HDMI kablosu kullanarak bir ortam oynatıcısına bağlandığında ayarları değiştirmek zorunda kalmadan 60Hz Full HD 3D filmlerin izlenebilmesini de sağlıyor.

İki dahili 10W hoparlör ile harici hoparlör ihtiyacını ortadan kaldırılarak güçlü sesler elde edebilen Acer H7550ST, sesin etkinliğini derinleştiren DTS Sound ile bozulmayı arttırmadan ses seviyesini yükseltiyor ve bas performansı ile konuşma netliğini geliştiriyor.

Doğal Full HD

16,000:1 kontrast oranı ve doğal Full HD (1920 x 1080p) çözünürlüğe sahip olan Acer H7550ST, iç mekanda gün ışığında bile büyük bir ekrana net, canlı görüntüler yansıtabiliyor. Dynamic Black teknolojisi içeriği kare kare analiz eden lamba gücü ayarı aracılığıyla kusursuz imaj kontrastı da yaratabiliyor. Öte yandan ColorBoost3D 3D veya 2D-3D içerikler yansıtırken parlaklığı, bozulmaları ve renk değişimini azaltma özelliğiyle gerçekçi görseller sunabiliyor. Dahası, Acer Colorsafe II diğer teknolojilere göre daha uzun renk doğruluğunu garanti etmek için optimum bir 6-segment renk çemberi, güçlü görüntü işleme ve gelişmiş lamba aydınlatması sağlıyor.

Acer H7550ST, standart modda 4000 saate kadar, eco modunda 6000 saate kadar ve ExtremeEco modunda 8000 saate kadar lamba ömrü sağlıyor.

Acer H7550ST kısa mesafe projektörü Mart'tan itibaren 999€'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.

Liquid Jade S

Liquid Jade S

Acer bugün, Las Vegas Mirage'da Pepcom's Digital Experience! etkinliğinde Liquid Jade akıllı telefon serisine ilave hız ve performans getiren Liquid Jade S'in tanıtımını yaptı. Orijinal Liquid Jade'e benzeyen yeni S versiyonu 4G LTE bağlanabilirlik, gerçek sekiz çekirdekli işlemci, 64-bit mimarisi ile yeni ve geliştirilmiş kontrol edilebilir ses komutlu kamera özelliklerinin yanı sıra müthiş incelikteki görünümüyle şaşırtmaya devam ediyor.

Yüksek Hız

Liquid Jade S zarif fakat güçlü bir akıllı telefon olması için yaratıldı. Liquid Jade S, pazarda mevcut olan geleneksel dört çekirdekli akıllı telefonlardan 2,5 kat daha hızlı bir hale getiren en yeni Mediatek (MT6752M) 64 bit sekiz çekirdekli bir işlemci barındırmaktadır.

Ayrıca grafik çipi olarak Mali T760'ı taşıyan Liquid Jade S, aynı zamanda oyunların yanı sıra sorunsuz bir kullanıcı arabirimi deneyimi sağlar. Android 4.4 işletim sistemi ile lansmanı yapılan bu cihaz, 2015 yılının ilerleyen aylarında Android 5.0 Lollipop uyumlu olacaktır.

Dikkat Çekici Tasarım

Çarpıcı tasarımlı Liquid Jade ailesinin bir üyesi olan bu cihaz, eğimli yüzeyi ve tümüyle eğimli gövdesiyle hem çok şık hem de zarif. 7,78 mm kalınlığı ve yalnızca 116 gram ağırlığıyla Liquid Jade S pazardaki en zarif ve en ince 5 inç LTE akıllı telefonlardan; HD dokulu arka tarafının sağladığı güvenli kavrama özelliği sayesinde tek elle tutmak ve kullanmak son derece kolay.

13 MP & 5 MP kamera

F1.8 açıklığa sahip 13MP arka kamerası sayesinde, ışığın az olduğu her tür ortamda bile kaliteli fotoğraflar üretebilir. 5 megapiksellik bir ön kamera ise, kullanıcılara en iyi selfie çekimlerini sunmak için mevcuttur. Liquid Jade S'in kameraları sesle etkinleştirilebilir ve çekim için "Gülümseyin" veya arka kameradan ön kameraya geçmek için "Selfie" gibi basit sözlerle kontrol edilebilir ve böylece mükemmel gülüşler yakalanabilir.

Liquid Jade S Ocak ayından itibaren EMEA'daki satıcılarda Cosmic Black & Lunar White olmak üzere iki zarif renk seçeneğiyle 299€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

Liquid Z410 4G

Liquid Z410 4G

Acer CES'te küçük dinamosu Liquid Z410 akıllı telefonunu tanıttı. LTE 4G, 64-bit süper hızlı işlemciler, kaliteli ses, kaliteli kamera ve arttırılmış pil ömrüyle patlamaya hazır!

Efsanevi Hız ve Güç

Liquid Z410 ile Acer hız ve gücü herkesin erişimine sunuyor. Dünyanın hemen her yerinde hızlı internette gezinme, akış ve indirme için üstün performanslı 64-bit dört çekirdekli işlemci ve 4G LTE (Cat. 4) bağlanabilirlik desteğiyle bu akıllı telefon her an hızlı görev yönetimi ve net çağrılar sunar. Güçlü Mali-760 grafik çipi sayesinde, Liquid Z410 yüksek kaliteli görseller ve grafik performansı vadederek sorunsuz bir kullanıcı arayüzü deneyimini garanti eder. Acer bir akıllı telefonun günlük temsilciniz olduğunu bildiği için, Liquid Z410'ün pili 5,5 saate kadar konuşma veya 400 saate kadar bekleme sürelerine sahiptir.

Kameranın hemen altında konumlandırılan ve zarif dokulu bir desenle çevrelenen AcerRAPID™ tuşu kullanıcıların tek dokunuşla zengin bir uyarlanabilir işlemler dizisine erişebilmelerine izin verir. Tek elle kolayca kullanılabilen AcerRAPID™ kullanıcı deneyimine hız, esneklik ve kişiselleştirme katmak için tasarlanmıştır.

Multimedya Yardımcısı

245 ppi tanımlı 4.5 inç IPS qHD (1) ekran 2MP 80° geniş açılı ön kamerayla çekilen selfie'lerin net olmasını garanti eder. Arka kamera 5 MP otomatik odaklı çekim ve LED Flaş özelliklerine sahiptir. arka kameralardan aynı anda yapılan çekimlerinden bir kolaj oluşturur. Ayrıca Liquid Z410'ün kamerası ses komutludur, yani kullanıcılar lojistikten çok konularına odaklanabilirler. Bir fotoğraf çekmek için "Gülümseyin" veya ön kameraya geçip üç saniyelik bir geri sayımdan sonra çekim için "Selfie" demeniz yeterlidir.

Acer Liquid Z410 Şubat ayının sonundan itibaren EMEA'da 129€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

Acer R13 ve S7

Acer R13 ve S7

Acer CES'te, 5. Nesil Intel Core İşlemcilerin, R 13 dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarların inovatif serisi ve kendi ödüllü S7 Ultrabook'larıyla başlayarak mobil serisi arasına dahil edileceğini duyurdu.

Aspire R 13 Serisi

1.8 cm'den daha ince ve yalnızca 1.5 kg olan Aspire R 13 Serisi, 13.3 inç ekranın 180 derece dönebilmesini ve böylece geleneksel bir dizüstü bilgisayarın verimlilik özelliklerini bir tablet rahatlığıyla sunarak birçok şekilde kullanım imkanı veren Acer Ezel Aero menteşe özelliğine sahiptir. Aspire R 13 serisinin 6 farklı kullanım modu vardır: Dizüstü, Ezel, Stant, Pad, V modu(^)ve Ekran modları .

5. Nesil Intel Core işlemciler ve 802.11ac kablosuz bağlantıya ek olarak, hızlı performans için 1TB'a kadar Katı Hal Sürücüleri ile RAID-0 desteği ve 8GB bellek, bu cihazları iş ve eğlence için ideal kılar.

R13 dizüstü bilgisayarlar aynı zamanda Gorilla Glass 3 tarafından korunan süper yüksek çözünürlüklü (WQHD) (2560 x 1440) veya yüksek tanımlı (FHD) (1920 x 1080) dokunmatik ekranlar sunar.

Aspire S7 Ultrabook

Tümüyle alüminyum parlak beyaz bir tek parça tasarıma sahip olan ve bir tablet inceliğindeki Acer S7 Ultrabook son derece hafif ve ince olmasına rağmen, 12.9 mm kalınlığı ve 1.3 kg ağırlığıyla esnek ve dayanıklıdır.

S7'nin Corning® Gorilla® Glass 2 ile kaplı dokunmatik ekranı tam 180 derece geriye eğilebilir ve ekranın bir tablet gibi de kullanılabilmesi için bir masaya yatırılabilmesine izin verir; bir kısayol tuşuyla görüntüyü 180 derece döndürerek ekranın başkalarıyla paylaşılabilmesini kolaylaştırır. Kapaktaki çift dönüşlü menteşe dokunmatik kontrol için mükemmel direnç oluşturur.

Modeller arasında süper yüksek çözünürlüklü WQHD (Wide Quad High-Definition) 2560 x 1440 IPS ekranlar veya FHD 1920 x 1080 çözünürlüklü FHD IPS ekranlar mevcuttur. Tüm modeller son derece hızlı okuma/yazma süreleri için 8GB dahili bellek, RAID 0 yapılandırmasında Katı Hal Sürücüleri (128GB veya 256GB) barındırmaktadır.

5. Nesil Intel Core işlemci ve 802.11 ac özelliklerine sahip Aspire R 13 Serisi Avrupa, Orta Doğu ve Asya'da Ocak ayından itibaren 999€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

5. Nesil Intel Core işlemci ve 802.11 ac özelliklerine sahip Aspire S7 Serisi Avrupa, Orta Doğu ve Asya'da Ocak ayından itibaren 1,199€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

Okuyucu Yorumları