Akıllı Ateş Ölçer'le ebeveynlere huzurlu uyku

Giyilebilir Sağlık ürünü "Quadro Akıllı Ateş Ölçer" ailelerin uykusuz kalma sorununu çözdü.

Ebeveynler uykusuz kalmayacak

Çocuğunun hastalanarak ateşlenmesi tüm ebeveynlerin çok hassas olduğu bir konudur. Ebeveynler bu durumlarda günlerce çocuklarının başında beklemek, belirli periyodlarla çocuklarının ateşini ölçmek, onların başında geceleri uykusuz kalmak ve eğer çalışıyorlarsa ertesi gün işe uykusuz dinlenememiş bir şekilde gitmek zorunda kalırlar. Android ve iOS işletim sistemli Akıllı telefonlarla birlikte çalışan Quadro Akıllı Ateş Ölçer, telefonunuzun ekranından 7/24 çocuğunuzun ateşini takip edebilmenizi, hatta çocuğunuzun ateşi belirttiğiniz seviyenin üstüne çıktığında telefonunuzda alarm çalmasını sağlar. Bu özellikler ile çocuğunuz hastalandığında artık başında beklemek yerine işlerinizle ilgilenebilecek veya dinlenebileceksiniz. Çünkü herhangi bir sorun olduğunda Quadro Akıllı Ateş Ölçer sizi uyaracak, uykuda iseniz sizi uyandıracak.

Giyilebilir teknoloji pazarı büyük bir hızla büyüyor ve 'sağlık' en işlevsel alanlarından biri olacak.

Quadro Türkiye Müdürü Serkan Gezici yaptığı açıklamada "Giyilebilir Teknoloji kavramı büyük bir hızla hayatımıza girmeye devam ediyor. Akıllı bileklikler, akıllı saatler, akıllı gözlükler ile hayatımıza girmeye başlayan Giyilebilir Teknoloji Ürünleri, akıllı tshirt ve ayakkabılar gibi ürünlerle çeşitlenmeye devam ederken hepimizin beklentisi, özellikle sağlık alanında bir çok giyilebilir teknoloji ürünün ortaya çıkması yönündeydi. Giyilebilir teknolojinin ilk sağlık ürünlerinden birini sunuyor olmak ve bu ürünün sağlık alanının en önemli bileşenlerinden olan eczaneler tarafından yoğun ilgi görmesi bizim için bir gurur kaynağıdır. Biz, Quadro olarak sağlık alanındaki ürünlerimizi ve bunların işlevselliğini arttırmaya devam edeceğiz." dedi.

7/24 gerçek zamanlı ısı takibi, ısı limit alarmı gibi oldukça işlevli özelliklerinin dışında, çocuğun ateşinin uzaktan takip edilebilmesini sağlayan Bulut Teknoloji özelliği ile Quadro Akıllı Ateş ölçer, aileler işteyken evde bırakmak zorunda kaldıkları ya da okula gönderdikleri çocuklarının ateşini her 20 saniyede bir kontrol ederek ekranlarına aktarabilecek ve hatta değer belirttikleri seviyenin üstüne çıktığında uyarılacaklar.

Quadro Akıllı Ateş Ölçer Eczanelerde satılacak;

Quadro Türkiye Müdürü Serkan Gezici tarafından yapılan açıklamada Quadro Akıllı Ateş Ölçerin, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı bir sağlık ürünü olduğu, ve bu kapsamda İstanbul, Bursa ve Güney Ecza Kooperatifleri ile yapılan görüşmeler sonucu satışının sadece eczanelerde gerçekleşeceği de belirtilmiştir. KoopFest 2015'de yaklaşık 1400 eczacının incelediği ürün oldukça beğenilmiş olup 9 Kasım 2015 tarihinden itibaren Türkiye genelindeki yaklaşık 24.000 eczanenin raflarında yerini alacak olan Quadro Akıllı Ateş Ölçer'in öne çıkan özellikleri;

  • 7/24 Gerçek zamanlı ısı ölçümü ( 3 saniyede bir ölçüm)
  • Isı limit alarmı (belirlenen ısı limitine ulaşıldığında akıllı telefon alarmı çalar)
  • 999 saat boyunca sürekli veri kaydı
  • Kol bandı ya da, hassas bebek tenine özel olarak geliştirilmiş yapışkan bantlar ile çocuğunuzun istediğiniz bölgesinden ateşi takip etme olanağı
  • Bulut Teknolojisi & Uzaktan Kullanabilme imkanı (işteyken evdeki ya da okuldaki çocuğunuzun ateşini takip edebilme)
  • 0.05C'lık ısı değişim hassasiyeti
  • 0.1C hata payı
  • 30-45C geniş ısı ölçüm aralığı
  • 8 gr. ağırlık, 1,5cm yarı çap ile küçük ve hafif
  • iOS ve Android desteği
  • 2 Yıl garanti, T.C. Sağlık Bakanlığı onayı
Okuyucu Yorumları