Akıllı aydınlatma Philips HUE Türkiye'de!

Akıllı cihazlarla kontrol edilebilen ev aydınlatma sistemi Philips HUE, Türkiye'de satışa sunuldu!

Philips HUE Türkiye'de!

iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletlerde yer alan Philips HUE uygulaması ile kontrol edilebilen dünyanın ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, ev aydınlatma deneyimini kullanıcıların avuçlarının içerisinden kablosuz olarak kontrol etmelerini sağlıyor. Kullanıcının ruh haline, tarzına ve ihtiyacına en uygun aydınlatma çözümünü uzaktan ayarlayarak ve programlayarak kişiselleştirilebildiği Philips HUE, hem eğlenceli bir yaratıcılık, hem farklı sistemler ile bağlantı hem de aydınlatmada esneklik sağlıyor.

Türkiye'de satışa sunulan Philips HUE paketleri içerisinden evlerde var olan aydınlatma ünitelerinde ve avizelerde kolayca kullanılabilecek E27 duylu üç adet LED HUE lamba ve evde kullanılan wi-fi modemine takılacak bir bağlantı parçası çıkıyor. Tavsiye raf fiyatı 629 TL ile Türkiye'de satışa sunulan Philips HUE'yu kullanmak için geriye sadece iOS ya da Android akıllı cihazlardan HUE uygulamasını istenen cihaza indirmek ve ışığı tamamen yeni bir biçimde deneyimlemeye başlamak kalıyor.

Aydınlatma artık bir ihtiyaç değil, yaşam biçimi...

Yeni Philips HUE ile ilgili bilgi veren ve açıklama yapan Philips Türkiye CEO'su Göktuğ Gür, "Philips HUE aydınlatmada büyük değişimlere yol açacak bir ürün olma özelliğini taşıyor. İnovasyonu misyon haline getirmiş bir firma olarak Philips HUE, bu alanda liderliğimizi bir kez daha göstermemizi sağlıyor. Amerika, Kanada ve Avrupa'nın ardından artık Türkiye'de de kullanıcılar ile buluşan Philips HUE, dijital teknolojinin günümüzde geldiği noktayı çok iyi gösteriyor. Aydınlatmanın artık bir ihtiyacın ötesinde, insanlar için bir yaşam biçimi olduğunu kanıtlayan Philips HUE, aydınlatmanın sınırlarını zorlayarak hayatımızı zenginleştiriyor" dedi.

Ev aydınlatma deneyimini kişiselleştirin!

Ev aydınlatma deneyimini kişiselleştirin!

Philips HUE hakkında detaylı bilgi veren Philips Tüketici Aydınlatma Ürünleri Pazarlama Müdürü Özge Süzen, "New York, Berlin ve Shanghai gibi şehirlerde yapılan testler ardından kalitesini kanıtlayan ve dünya pazarında satışa sunulan Philips HUE'nun en önemli özelliği kullanıcıların evlerinin dışında olsalar bile ev aydınlatmalarını uzaktan kontrol edebilmelerini sağlaması... Philips HUE, programlanabilen zaman ayarlama özelliği ile de ev aydınlatmasında büyük esneklik sağlıyor. Kullanıcıların kişisel aydınlatma ayarlarını kaydedebildiği ve bir tuş ile tekrar uygulayabildiği HUE, mobil cihazlardan kontrol edilebiliyor ve uygulama indirildikten dakikalar sonra kullanılmaya başlanabiliyor. HUE uygulaması evlerde daha fazla güvenlik sağlama ve özel ayarlar ile ev aydınlatma deneyimini kişiselleştirme imkânı sunuyor. Güncellenebilir özelliği ile gelecekte olabilecek değişikliklerden etkilenmeme önlemi de alan sistem, aynı zamanda LED'in sağladığı enerji tasarrufu ve 60 milyon renk seçeneği ile aydınlatmaya bakışımızı tamamen değiştiriyor. Her bir oda için favori aydınlatma seçeneklerinizi kaydetmek, mobil cihazınızda yer alan herhangi bir fotoğrafı palet olarak kullanarak odayı aynı renk ışıkla boyamak, aydınlatmanın sizi yenilenmiş bir şekilde uyandırmasını ya da sevdiklerinizi en rahat ortamda uyutmasını sağlamak gibi birçok farklı kullanım alanı bulunan Philips HUE, evlerde yaşam kalitemizi yükseltiyor" diye konuştu.

Var olan AmbiLight özelliği sayesinde HUE için farklı ürün özellikleri geliştiren Philips, hali hazırda HUE'nun ses ve video sistemleri gibi diğer cihazlar ile entegrasyonu üzerinde çalışıyor. Konum bulma hizmeti, HUE'nun kullanıcısının eve yaklaştığını hissederek otomatik olarak ev aydınlatma ünitelerini açması veya evden çıkarken kapatması gibi potansiyel özelliklere sahip Philips HUE hakkında detaylı bilgi www.meethue.com adresinden alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları