Alcatel'den Yılbaşına Özel Cazip Ürünler

Alcatel; yılbaşına özel birbirinden şık ve bütçeye uygun çocuk saati, akıllı telefon ve tablet seçenekleriyle öne çıkıyor.

Alcatel'den yılbaşına özel ürünler!

Genellikle fiyatları yüksek olsa da yapay zekadan faydalanılarak geliştirilen akıllı telefonlar, hızla "olmazsa olmaz" bir hale geliyor. Alcated 5V yalnızca üst düzey estetik tasarım değil, aynı zamanda çentikli Full View 19:9 ekran ve fotoğraf deneyimini iyileştirmek için yapay zekâ özellikleri sunuyor.

Yapay zeka algoritmalarıyla 11 farklı sahneyi ve özneyi saptayan bu akıllı telefon; kontrast, doygunluk, parlaklık, keskinlik ve çözünürlük de dâhil olmak üzere en iyi kareyi yakalamak için en uygun kamera ayarlarını otomatik olarak yapıyor.

Alcatel 5V'nin kamera arayüzüne entegre edilen Google Lens sayesinde kullanıcılar hem kameraya hem de Google Asistan'a kolayca erişebiliyor. Ziyaret ettiğiniz şehir veya bina hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa kameranızdaki Google Lens'i çalıştırmanız yeterli! Son çıkan bir filmin fragmanını izlemek istiyorsanız, posteri Google Lens'e göstererek otomatik olarak izleyebilirsiniz.

Pürüzsüz görüntüleme deneyimi için: Alcatel 3

Pürüzsüz görüntüleme deneyimi için: Alcatel 3

Alcatel 3, Full View 18:9 ekranıyla pürüzsüz bir görüntüleme deneyimi sunarken göze hitap eden tasarımıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca yüz tanıma ve parmak izi sensörü de dâhil olmak üzere bir dizi harika özelliği kullanıcıyla buluşturan Alcatel 3; şık 2.5D konturlu cam ve kavisli arka kapak gibi özellikleriyle de kullanıcıların rahatlığı göz önüne alınarak tasarlandı.

Alcatel 3'ün 18:9 ekranı sayesinde kullanıcılar internette gezinirken ve video izlerken sinematik görüntünün tadını daha fazla çıkarıyor. Full View 18:9 ekranlı Alcatel 3 aynı ekran boyutundaki diğer benzer cihazlara göre daha kompakt ve kolay taşınabilir olmasıyla öne çıkıyor. Ayrıca ultra kompakt 5.5 inç IPS HD+ ekran özelliği sunan Alcatel 3, mikro SD kartla 128 GB'a kadar yükseltilebilen 16 GB'lık dâhili hafızayla geliyor.

Aklı her daim çocuklarında olanlar için

Aklı her daim çocuklarında olanlar için

Alcatel MOVETIME Akıllı Çocuk Saati MT30 ile ebeveynler çocuklarının önceden belirlenmiş güvenli bölgeden çıkmaları durumunda anında bildirim alıyor. Kol saatinin üstündeki SOS (İmdat) tuşu, cihazın acil durumlarda yardım çağırmasını ve otomatik olarak konumun ebeveynlere SMS ile gönderilmesini sağlıyor. Aileler cihaza bağlanabilmeleri sayesinde çocuklarının nerede olduğunu gün boyunca izleyebiliyor.

MT30, dokunmatik ekranı ve kullanımı kolay özellikleriyle öne çıkıyor. Hücresel bağlantı özelliğiyle, ebeveynlerin ve çocukların birbirlerine sesli arama yapmalarına ve sesli mesaj yollamalarına izin verirken; tek bir kez şarj edildiğinde iki güne kadar dayanan pil ömrü sunuyor.

Şık ve yüksek performanslı tablet arayanlar için

Şık ve yüksek performanslı tablet arayanlar için

Alcatel'in yeni ürünü Alcatel 3T 8; hafif, yüksek performanslı ve tüm aile bireylerinin kullanımına uygun bir tablet olarak öne çıkıyor. Klavyelerle uyumlu ve tüm aile bireylerinin kullanımına uygun tabletlere rağbet artarken, TCL Communication Alcatel 3T 8'le bu iki talebi de karşılayan bir tablet sunuyor. Bu çok yönlü ve hafif cihaz, Bluetooth klavyeyle eşleştirilerek profesyonel amaçla kullanılabileceği gibi çocukların kullanımına uygun tamponlu kılıfıyla aileyle birlikte geçirilen zamanlarda da tercih ediliyor. Alcatel 3T 8; ince tasarım, 4G LTE bağlantısı, güçlü batarya ve Aile Bakımı gibi en yeni özellikleri sunan piyasadaki en uygun fiyatlı tabletlerden biri. Aynı zamanda daha hızlı ve verimli bir tablet için Android Oreo (Go sürümü) ile donatılan ve dahili optimizasyona sahip Alcatel 3T 8, kolayca taşınabilmesi ve rahatça tutulabilmesiyle de dikkat çekiyor. 279 gram ağırlığı ve 8.2 mm´lik inceliğiyle her an hareket halinde olanlar için mükemmel bir boyuta sahip olan bu cihaz, yüksek kaliteli mat bitirişli metalik siyah ve mavi süet olmak üzere iki renk seçeneğiyle satışa sunuluyor.

Alcatel A3 10'' WiFi tablet

Alcatel Pixi 3 10" WiFi tabletin devamı olan Alcatel A3 10" WiFi mükemmel görüntünün ve ses kalitesinin keyfini yaşamak isteyenler için geliyor. Alcatel A3 10" WiFi tablet, dört çekirdekli 1.3 GHz işlemcisi, 10.1 inç büyüklüğünde ekranı ve 4.060 mAh bataryasıyla kullanıcılarına yüksek performans ve uzun batarya ömrü sunuyor. 10.1 inç büyüklüğündeki ekranı ve 1280x800 çözünürlüğü ile birlikte IPS ekranıyla güneş ışığında dahi kullanım imkânı sağlayan Alcatel A3 10'' tablet, 4.060 mAh bataryasıyla 450 saat bekleme süresi sunuyor. 1.3 GHz gücünde dört çekirdekli işlemci ve 1 GB RAM ile donatılan Alcatel A3 10'' wifi tablet mükemmel görüntü kalitesi ile çarpıcı videolar izlemenize olanak sağlıyor. 16 GB dâhili bellek ile satışa sunulan Alcatel A3 10" wifi tablet, micro SD kart ile 32 GB'a kadar yükseltilebiliyor.

Alcatel A3 10" WiFi, 2 megapiksellik ön ve arka kamerasıyla hem sevdiklerinizle kaliteli görüntülü görüşme yapmanızı hem de canlı fotoğraflar oluşturarak anılarınızın 10.1 inçlik büyük ekranda görüntülenmesini sağlıyor. Siyah ve beyaz-mavi kombinasyonlu renk seçenekleriyle satışa sunulan Alcatel A3 10" WiFi tablet, her zevke hitap ederken ince yapısı ve 475 gram ağırlığıyla da kolayca taşınabiliyor.

Okuyucu Yorumları