Aldatmak için bile uygulama var

Mobil uygulama mağazalarında her işi gören bir uygulama bulmak mümkün. Bu işi bile...

"İşi abartan" uygulama!

Mobil uygulama geliştircileri, her türlü amaca hizmet eden uygulamalarla hemen hemen her şeyi yapmamıza yardımcı oluyorlar. Bunlar arasında sevgilinizi veya eşinizi aldatmanıza yardımcı olacak uygulamalar bile var.

Bir şeyi yapabiliyor olmak, onu yapmayı gerektirir mi, bu tartışmalı bir konu. Ancak Slydeal adındaki uygulama, şüphe duyduğunuz sevgilinizin sesli e-postalarına girerek onun neler karıştırdığını öğrenmenize izin veriyor. Call and Text Eraser (Cate) adlı bir uygulama ise aslında sadece aldatma konusunu ele almıyor - ancak yine de bu amaçla kullanılacağı belli. Zira Cate, gizli bir arama geçmişine sahip olmanıza, belirli numaraları kişi listenizden kaldırmanıza izin veriyor.

Tiger Text ise belirli kısa mesajların görünmez olmasını sağlıyor. Vaulty Stocks adındaki uygulama ise özel fotoğraflarınızı ve videolarınızı gizlemenize izin veriyor. Uygulamanın web sitesi, onu şöyle açıklıyor: "Sakladığınız bir şey olduğunu bile kimse bilmeyecek." Bakalım sevdiğimiz kişinin telefonunu uzaktan karıştırmaya yönelik bir uygulama ne zaman geliştirilecek...

Okuyucu Yorumları