Amatörlerin baskı hayalini gerçek yapıyor!

Epson'un yeni yazıcısı, yüksek baskı kalitesiyle profesyonellerin ve amatörlerin dikkatini çekecek!

Yüksek kaliteli baskı!

Epson, iyi bir tonlama yapabilen ve 'vivid macenta' renk içeren UltraChrome K3 renk uzayına sahip A3+ fotoğraf yazıcılarına bir yenisini daha ekledi. Orta hızda baskıyı mümkün kılan Epson Stylus Photo R3000 ortalama 195 saniyede yüksek kalitede A3+ fotoğraf baskısı alabiliyor.

Epson Stylus Photo R3000, profesyonellerin ve tutkulu amatörlerin hayallerindeki basıkıyı gerçeğe dönüştürüyor. Yüksek kapasiteli mürekkep seti ve renk çeşitliliğinin yanısıra hem siyahbeyaz hem de renkli baskıları mümkün kılan Epson Stylus Photo R3000 ile farklı renk tonları ve uygulamaları kişisel beğeni ve isteğe göre ayarlanabiliyor. Cihaz aynı zamanda 850 gr. ve 1.5 mm kalınlığındaki tabakalara da doğrudan baskı yapabiliyor.

Stylus R3000 ile enerji tasarrufu da mümkün

Epson Stylus R3000, nitelikli güç etkinliği ENERGY STAR ile güç tüketimini azaltarak aynı zamanda faturaları da düşünüyor. Aydınlatmalı LCD kontrol paneli, önden yüklemeli sanat kağıdı yuvası ve sınırsız baskı özelliklerinin yanı sıra USB, Wi-Fi ve 10/100 Ethernet bağlantısı sunan Photo R3000 kullanıcıların bir parçası ve yardımcısı olacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları