Ankara İlk Teknoloji Fuarına Hazırlanıyor

Ankara'nın ilk teknoloji fuarı I-TECH Ankara, 14-15-16 Haziran 2019 tarihlerinde Ankara Üniversitesi'nde gerçekleşecek. İşte heyecan verici detaylar..

Ankara'da ilk teknoloji fuarı!

Sektör dinamoları ile uzman araştırmacı ve akademisyenleri bir araya getirerek, Başkent'in ilk teknoloji fuarı olma payesini taşıyan I-TECH Ankara, 14-15-16 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi'nde düzenlenecek.

I-TECH Ankara, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ankara Ticaret Odası'nın destekleri ve Ankara Üniversitesi Akıllı Sistemler ve Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASTAM) iş birliğiyle gerçekleştirilerek. Katılımcılarının ürün ve teknolojilerini son tüketiciye doğrudan tanıtan, geniş katılımcı profili ve hedeflenen ziyaretçi yelpazesi ile sektöre yön verecek yüksek profilli ticari bir ortam oluşturacak I-TECH Ankara, ziyaretçilerine de teknolojik inovasyonları eğlenceli etkileşimli bir atmosferde birebir deneyimleme ve profesyonellerin başarı hikayelerini bizzat kendilerinden öğrenme fırsatı yaratacak. I-TECH Ankara aynı zamanda akıllı teknolojiler konusunda araştırmacı ve akademisyenlerin son gelişmeleri paylaştığı bir platform olarak Ankaralıların karşısına çıkacak.

Teknolojiye yön veren markaların, heyecan verici start-up'ların, küresel ve yerel sektör liderlerinin, kalkınma ajansları ve teknoparkların yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan I-TECH Ankara, Interaktif I-TECH söyleşileri sayesinde sektörün öncü temsilcilerinin alışılagelmiş kalıpların dışına çıkarak ideallerini ve tecrübelerini direkt olarak paylaşacakları; ülkemizin önde gelen yatırımcı, girişimci ve teknolojik kanaat önderleri ile sosyal medya fenomenlerini ziyaretçileriyle buluşturacak referans oturum gruplarına ev sahipliği yapacak.

I-TECH Ankara'ya katılan markalar ürün ve teknolojilerini doğrudan tanıtma imkanı bulurken ziyaretçiler de teknolojik inovasyonları birebir deneyimleyebilecek, teknolojiye yön veren liderlerin başarı hikayelerini dinleyebilecek. Ülkemizin küresel bir 'ileri teknoloji üssü' olma vizyonu ile düzenlenen I-TECH Ankara'da yeni iş birlikleri ve geleceğe yön verecek fikir ve ürünlere sponsorluk fırsatları doğacak.

Üniversite kulüpIerinin de katılımıyla gerçekleşecek I-TECH Ankara, Youtuber Orkun Işıtmak'ı ağırlarken, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü, BAU Super Massive gibi Türkiye'nin en büyük E-Sports takımlarının League of Legends gösteri maçlarına da ev sahipliği yapacak.

I-TECH Ankara'da sosyal medyanın, yapay zekanın, E-music, E-sports, gaming, console gaming ve robotics'in önemli isimleri ziyaretçilere deneyimlerini aktarırken kablosuz teknolojilerden drone'lara, sanal gerçeklikten 3D yazıcılara, otonom araçlardan sensör teknolojisine kadar ürünler sunan katılımcılar yer alacak, global trendler keşfedilebilecek.

HHB Expo tarafından düzenlenen I-TECH Ankara'yı destekleyen kurumlar ise şöyle: ATO, Ankara Kalkınma Ajansı, BTK, TBV, TÜBİTAK, DEİK, ASO, TÜBİSAD, ETİD, TESİD,

Digital Europe, Consumer Technology Association, MMA, WITSA, EITO, ITOCA ve Ankara Üniversitesi.

Okuyucu Yorumları