AOC, Yeni B2 Serisi Monitörlerini Piyasaya Çıkartıyor

AOC, ince, 3 taraftan çerçevesiz tasarıma sahip giriş düzeyindekiB2 serisi monitörlerini piyasaya çıkartıyor.

AOC'den "çerçevesiz" monitör!

AOC, giriş düzeyindeki monitör ürün grubu B2 serisinden üç yeni monitörü piyasaya çıkartıyor. 21.5 inçlik (54.7 cm), 23.8 inçlik (60.4 cm) ve 27 inçlik (68.6 cm) ekran ölçülerinde sunulan üç modelin üçü de, Full HD çözünürlüğe (1080p) sahip, sade görünümlü, 3 taraftan çerçevesiz, ultra ince profile ve VESA montajı destekli temiz bir arka tarafa sahip.

Monitörler, hiçbir görüş açısından değişmeyen renk deneyimini garantileyen geniş görüntüleme açıları (178°) sunuyorlar. 21.5 inçlik 22B2H modeli, derin siyahlara ve canlı renklere sahip bir VA paneline sahip. 23.8 inçlik 24B2XH ve 27 inçlik 27B2H, capcanlı yeniden üretilmesi için IPS panelleri ile donatıldı.

VGA ve HDMI 1.4 girişleri sayesinde, çeşitli cihazlar kolayca bağlanabiliyor. Bu üç modelin üçü de, temel ve düşük maliyetli bir ekran arayan her kullanıcının masasına uygun.

Giriş düzeyinde bütçe için sağlam özellikler

AOC'nin B2 serisi monitörleri, sağlam bir dizi özellik sunuyor: IPS panelinin (24B2XH ve 27B2H) canlı Full HD çözünürlüğü (1920x1080) ve gerçek renkleri ya da VA panelinin (22B2H) sunduğu etkileyici kontrastı; işten ders çalışmaya, ya da film izlemekten ara sıra oyun oynamaya kadar her şeye uygun. Bütün paneller 75 Hz yenileme hızını destekliyor, yani daha akıcı imleç hareketlerini ve videolarını elde etmek için sıradan bir 60 Hz monitöründen saniye başına %25 daha fazla kare gösteriyor.

Akıcı ve işlevsel

Bu monitörler uygun fiyatlı ve giriş düzeyinde olmalarına rağmen, üç taraftan da çerçevesizler. Bu da, panelin kenarının çerçeveler ile birleştiği anlamına geliyor. Böylece, akıcı bir görüntü izlenimi yaratılıyor. Böyle zarif bir tasarım aynı zamanda, dikkati dağıtan çerçeveler olmadan, üretkenliği artıran çoklu monitör kurulumlarını mümkün kılıyor.

İkna eden bir teknoloji

B2 serisinin üç modelinin üçü de, hem VGA hem de HDMI girişleri ile, hem de kulaklık çıkışı ile donatıldı. Böylece VGA kullanan eski kişisel bilgisayarlar bile bağlanıp harika bir ekran ile modernleştirilebiliyor. Dahası, masaüstü ya da mobil kişisel bilgisayarları, DVD ya da Blu-ray çalarlar gibi modern kaynaklar, oyun konsolları ve diğerleri de kolayca HDMI ile takılabiliyor.

Özellikler bunlarla da bitmiyor – B2 serisi, parlaklık düzeyini ayarlarken PWM (Pulse Width Modulation - Sinyal Genişlik Modülasyonu) yerine DC (Direct Current - Doğrudan Akım) kullanarak titreşimi ortadan kaldıran FlickerFree teknolojisine sahip. Bu da sıklıkla titreşen görüntülerden kaynaklanan baş ağrılarını ve gözlerin yorulmasını engelliyor.

Ayrıca, karanlık saatlerde ve az ışık koşullarında gözlerin yorulmasını rahatlatmak için, LowBlue modu monitörün zararlı olabilen mavi dalga boylarının salınımını azaltıyor.

AOC'nin B2 Serisi Şubat ayında, üretici tarafından tavsiye edilen şu perakende fiyatlarından piyasada bulunabilecek: 22B2H 109 USD, 24B2XH 119 USD ve 27B2H 169 USD.

Okuyucu Yorumları