Apple, AirPods 2'yi Gelecek Ay Tanıtabilir

Apple'ın, gelecek ay AirPods 2'yi tanıtması bekleniyor. Peki, AirPods 2 nasıl olacak?

AirPods 2 gelecek ay gelebilir

AirPods 2 söylentileri uzunca bir süredir devam ediyor. Daha önce 2019'un ilk çeyreğinde tanıtılacağı söylenen yeni kulaklıklar, görünen o ki bu sızıntılara uygun olarak karşımıza çıkacak. Economic Daily News'e göre AirPods 2'ye yalnızca 1 ay kadar uzaklıktayız. Apple'ın mart ayında düzenleyeceği yeni servislerini tanıtacağı etkinlikte AirPods 2'yi tanıtması bekleniyor.

Gelen yeni bilgilere göre AirPods 2'de yeni bir renge merhaba diyeceğiz. Daha önce beyaz rengiyle kullanıcılara sunulan AirPods, şimdi yeni modelde siyah renk seçeneğiyle de satışa sunulacak. Siyah rengiyle de beyaz modeli kadar çekici duracağını düşündüğümüz AirPods 2'nin fiyatının ise 159 Dolar olacağı söyleniyor.

Economic Daily News, ayrıca Apple'ın uzunca bir süredir beklenen AirPower isimli şarj istasyonundan da söz ediyor. Kablosuz bir şarj pedi olan AirPower, uzunca bir süredir sızıntılarda gizleniyor, ancak şu ana kadar yüzünü göstermiş değil. Öyle ki, ilk AirPower sızıntıları 2017 yılında ortaya çıkmıştı. Evet, 2 yıldır Apple'ın kablosuz şarj pedinin tanıtılması bekleniyor. Neyse ki, sonunda bu cihazı da mart ayında kullanıcılarına sunacağını düşünüyoruz. Elbette Apple bu, bu cihazı yine tanıtmayabilir. Bakalım, bekliyoruz...

Okuyucu Yorumları