"Apple Android'li iPhone yapabilirdi!"

"Apple Android'li cihazlar da yapmalı!" Bu sözler, muhtemelen en son aklınıza gelecek isimden geldi!

"Android'li iPhone olmalı!"

Samsung, günümüzün en büyük akıllı telefon üreticisi olsa da, en yüksek karları yapan şirket hala Apple. Geçen sene de iPhone satışlarıyla rekor kıran Apple, doğru bir çizgide olduğunu bizlere gösteriyor.

Ancak Apple'ın eş kurucusu Steve Wozniak'a göre şirket, rakibi Android karşısında büyük bir fırsatı ıskalıyor. WIRED'e konuşan Wozniak, "Apple'ın ikinci bir telefon piyasası olarak Android kullanmasına engel olacak hiçbir şey yok" dedi ve şöyle devam etti: "İyi bir rekabette bulunabilirdik. İnsanlar, ürünlerimizin Android'li ceplere kıyasla değerli görünüş, üretim ve stillerini seviyorlar. Aynı anda iki arenada oynayabilirdik."

Wozniak, Android'leri ve iPhone'ları birbirinden ayıran anahtar noktanın da altını çizdi. Apple'ın cihazlarına yeni özellikler eklemede daha dikkatli davrandığına değinen Wozniak, "gerçek anlamda iyi bir şeyiniz varsa, onu değiştirmeyin, onu batırmayın." Samsung'un çok fazla gereksiz işlev sunduğunu söyleyen Wozniak, tüketicilerin telefonları pek de işlevleri için seçmediklerini söyledi.

Okuyucu Yorumları