Apple, Eğri iPad Sorununu Kabul Etti

Apple, bazı iPad Pro'ların kutusundan eğri çıktığını kabul etti ancak bunun bir sorun olmadığını söyledi!

iPad Pro'nuz eğri olabilir!

Apple'ın bazı iPad'lerinin bükülebildiği, hatta kutusundan biraz eğri çıktığı geçen ay ortaya çıkmıştı. Bu iddialara şimdi cevap veren Apple, bazı cihazların gerçekten eğri olduğunu kabul etti ancak bunun bir kusur sayılmadığını belirtti.

Apple, Eğri iPad Sorununu Kabul Etti
Şimdilik "Bendgate" kadar büyük bir sorun yok gibi

The Verge'e açıklama yapan Apple, en yeni iPad Pro'ların soğutma sürecinde alüminyum kasasında bir miktar bükülme meydana gelebildiğini söyledi. Apple, bu durumun cihazın performansını olumsuz etkilemediğini ve eğriliğin zamanla ilerlemediğini ileri sürdü. Eğriliği özellikle LTE destekli iPad Pro'da görmek daha kolay, çünkü plastik anten şeridi eğriliği görmeyi kolaylaştırıyor. Buna karşın Wi-Fi modellerinde de eğrilik bulunduğuna dair raporlar var.

14 Gün Süre

iPad Pro'nuzda eğrilik varsa, onu ilk 14 gün içinde değiştirmeniz veya iade etmeniz gerekiyor. Apple'ın değişimi ücretli mi yoksa ücretsiz mi yaptığı ise bilinmiyor. Firma bu sorunu bir üretim kusuru saymadığından, ücretsiz değişim yapmıyor olabilir. Sorunun ne kadar yaygın olduğu da soru işareti.

Apple, tablet iadelerinde şu ana dek normale kıyasla bir artış görmediğini söylüyor. Bu yüzden eğri iPad'lerin sayısı az olabilir veya eğrilik, kullanıcıları rahatsız etmemiş olabilir.

Okuyucu Yorumları