Apple mağazalarına özel kasalar geliyor!

Apple, perakende satış mağazalarına yerleştirmeye başladığı bu özel kasalarda neyi saklayacak?

Apple mağazalarına özel kasa!

Apple Watch'un resmi piyasa tarihi yaklaşırken, giderek daha fazla detayın açıklandığını görüyoruz. Örneğin, bu saatlerin Nisan ayında dağıtılmaya başlanacağını biliyoruz ve en iyi pil ömrüne sahip olmayabileceklerini de söyleyebilmekteyiz. Ancak yayınlanan bütün bu bilgilere rağmen, sır gibi saklanan bir bilgi de bulunmuyor değil: Bu saatlerin daha pahalı olan Apple Watch Edition sürümlerinin satış fiyatları.

18 karat altından imal edilecek olan bu giyilebilir teknoloji ürününün fiyatı hakkında pek çok söylenti söz konusu. Ancak bu söylentiler 1.000 dolardan (olası gözükmüyor) 10.000 dolara kadar (mümkün olamaz değil mi?) uzanan bir fiyat aralığını içermekte. Şimdi ise 9to5Mac'in haberine göre, Apple mağazaları, Apple Watch Edition akıllı saatleri saklamak için özel kasalara sahip olacak ve bu kasalar şimdiden bazı mağazalara yerleştirilmeye başlanmış durumda. 9to5Mac'in söylediğine göre, bu kasalar özel bir şekilde üretilerek, demo ürünlerin bir sonraki gün için kasa içerisinde şarj edilebilmelerine de imkan tanıyacak.

Eğer bir Apple mağazasındaki standart teknoloji ürünü fiyatları düşünülürse, Apple Watch Edition saatlere gösterilecek olan özel muamele oldukça anlaşılır gözüküyor. Özellikle bu saatlerin fiyatının, güzel bir ürün kullanmak ile çocuğunuzun okul hayatını tamamlamak arasında bir tercih olacağı düşünülürse, güvenlik tercihleri daha da mantıklı bir hale geliyor...

Okuyucu Yorumları