Apple Sonunda Beddit Cihazını Duyurdu

Apple, daha önce satın aldığı Beddit için ilk modelini sonunda duyurdu. Peki nedir bu Beddit, ne işe yarar?

Apple'dan ilk Beddit cihazı

Anlaşılan Apple, Beddit'i unutmamış, toprağın altına gömmemiş; yalnızca onu birazcık rafa kaldırdıktan sonra geri indirdiğini söyleyebiliriz. Geçtiğimiz sene satın aldığı Beddit şirketinin ilk modelini duyuran Apple, görünüşe göre bu seriyi devam ettirecek. Tıpkı satın alınmadan önceki gibi bir uyku takip cihazı olarak kalmayı sürdüren Beddit, yeni modeliyle selefinin özeliklerini geliştiriyor.

Evet, uyku takibi konusunda geliştirdiği cihazla kendini tanıtan Beddit, geçtiğimiz yıl Apple tarafından satın alınmış ve derin bir sessizliğe gömülmüştü. Artık Apple'ın onu unuttuğu düşüncesi kedini hissettirmeye başlasa da Apple, Beddit'i geri döndürüyor. Yeni Beddit cihazını tanıtan Apple, öncekinden daha ince bir sensör tasarlamış. Böylece yatağın altında neredeyse fark edilmeyecek olan yeni sensör, uyku takibi yapıyor ve uyku içindeki tüm bilgilerinizi iPhone ve Apple Watch'a raporluyor.

Uyku süresi, kalp hızı, nefes takibi gibi verileri izleyen yeni Beddit Sleep Monitor, hatta horladığınız süreleri de kaydedebiliyor. iOS 12'ye güncellenen Beddit Sleep Monitor, şu an satışa sunulmuş durumda. Apple'ın resmi internet sitesinde 149.95 Dolar fiyatla satışa giren Beddit Sleep Monitor, iPhone 5s ve sonrasıyla uyumlu olarak çalışabiliyor.

Okuyucu Yorumları