Apple Sürpriz Bir Yeni Bir Ürün Üzerinde Çalışıyor

Tim Cook, müjdeyi verdi: "Apple, sizi uçuracak sürpriz yeni ürünler üzerinde çalışıyor"

Apple, bir sürpriz peşinde!

Apple'ın inovasyon departmanındaki çalışmalarının sonra erdiğini düşünüyorsanız, karşımıza çıkan ürünlere baktığımızda bunda haklı olabilirsiniz. Görünen o ki CEO Tim Cook da, insanların Apple hakkında bu tür düşüncelere kapıldığını görmüş ve bu algıyı değiştimek istemiş: Cook, Apple'ın yıllık genel kurul toplantısında yatırımcılara, "şirket 'sizi uçurmaya' hazır yeni ürünler üzerinde çalışıyor" diyerek, dikkat çekmiş.

Ancak hepsi bu kadar. Konuyla ilgili, Tim Cook'un Apple'ın hangi ürünleri hakkında, ne tür çalışmalar içinde olduğuna yönelik başka bir açıklama yok. Yalnızca tahminler var. Bunların başında da Apple'ın üzerinde çalıştığı akıllı gözlüğü bulunuyor. Apple'ın arttırılmış gerçeklik teknolojisini benimseyen akıllı gözlüğü hakkında ilginç konsept tasarımlar çıkıyor, fakat kendiyle ilgili net bir paylaşım henüz yok. Apple'ın yeni "uçuracak" cihazı olarak gösterilen akıllı gözlük ne zaman gelir, o da şimdilik muamma.

Öte yandan Apple için konuşulan bir diğer iddia ise, şirketin sürücüsüz otomobilinin yakında tanıtılacağı yönünde. Elbette bunun da akıbeti şimdilik sır.

Bakalım Apple, yakın gelecekte bizi ne tür "uçuracak" tanıtımlarla şaşırtacak. Merakla bekliyoruz...

Okuyucu Yorumları