Apple Watch 8’de büyük değişiklikler bekleyenlere kötü haber

Apple’ın bir sonraki akıllı saati Watch 8’de büyük tasarım değişiklikleri bekleyenlere kötü bir haberimiz var...

Apple Watch 8'den çok da farklı bir saat beklemeyin

Apple Watch 8, bu yıl içinde tanıtılacak. Ancak Apple’ın yeni saatinin tasarım olarak yenileneceğini düşünüyorsanız, size kötü bir haberimiz var: Akıllı saatle ilgili gelen en son söylentiye göre Apple Watch 8’in tasarımı, Apple Watch 7’ye çok benzeyecek. Hatta hiç farklılık göremeyebiliriz.

Sızıntının kaynağı ShrimpApplePro isimli bir twitter kullanıcısı. Paylaştığı son gönderide Apple Watch 8’in standart versiyonuna atıfta bulunan ShrimpApplePro, saatin premium versiyonuna ilişkin ise herhangi bir söylemde bulunmamış. Yani Apple Watch 8’in üst versiyonunda birtakım estetik yönde değişiklikler görebiliriz.

Apple Watch 8’in tasarım yönüyle Apple Watch 7 ile tamamen aynı kalacağını söyleyen ShrimpApplePro, saatin tabanının titanyum olmayacağını ve gece yarısı, yıldız ışığı, kırmızı ve gümüş renklerine sahip olacağını ifade ediyor. Ayrıca görsel olarak herhangi bir sensör farkı olmayacağına da söyleyen yayıncı, saatin seri üretiminin ise bu ay itibariyle başladığını yazıyor. Buna göre Apple Watch 8’de gecikme olmayacak diyebiliriz.

Öte yandan yapılan paylaşımda saatin 41 mm ve 45 mm boyutlarıyla satışa çıkacağına ilişkin bilgi de mevcut. Böylece yine 2 farklı boyutta satışa çıkacak olan Apple’ın yeni saatini muhtemelen eylül ayında göreceğiz.