Apple Watch'u bekleyenlere kötü haber!

Apple'ın akıllı saati Watch'un "pil devrimi" yapmasını bekleyenler, hayal kırıklığına uğrayabilir!

Apple Watch "üzecek"

Akıllı saatlerin en fazla eleştirilen yanı, sundukları pil ömürleri. Apple Watch da bundan nasibini alacak gibi görünüyor. 9to5Mac'in haberine göre Apple'ın akıllı saatinin bataryasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Bu bilgiler Apple Watch'u bekleyenleri üzebilir.

Sızan bilgilere göre Apple Watch sahipleri, saatlerini her gece şarj etmek zorunda kalacaklar; hatta kullanımlarına bağlı olarak bu, günde bir iki defaya kadar çıkacak gibi. Zira yoğun kullanımlarda yalnızca 2.5 saatlik pil ömrü sunacağı bilgisi gelen Apple Watch'un standart uygulamalarla kullanıldığında ise pili 3.5 saat kadar dayanacak. Fitness uygulamalarıyla birlikte kullanıldığında 4 saatlik pil ömrü sunacağı bilgisi de raporda yer alıyor. Saatin bekleme ve uyku modlarındaki sunacağı süre ise 2 ve 4 gün.

Apple Watch, iPod Touch'ta bulunan A5 işlemciye benzer yapıdaki S1 işlemciye sahip olacak ve ekranıyla 60 FPS görüntü üretebilecek. Bunun anlamı Watch'ta gelişmiş oyun ve uygulamaları da görebileceğiz demek. Fakat pil ömrü şimdilik büyük muamma.

Okuyucu Yorumları