Apple Watch'un ilk oyunu ortaya çıktı!

Apple Watch için geliştirilen ilk oyun nihayet ortaya çıktı: İşte karşınızda Letterpad!

İşte İlk Apple Watch oyunu!

Akıllı saatler, oyun oynamak için çok da doğru cihazlar gibi görünmeyebilir ancak etkileşimler sınırlı tutulduğu takdirde, oldukça başarılı oyun cihazlarına dönüşmelerini engelleyen bir durum da bulunmuyor; belki pil ömürleri dışında...

Nimble Quest ve Tiny Tower gibi sevilen oyunların yapımcısı NimbleBit'in yeni oyunu Letterpad, akıllı saatlerde başarılı olabilecek bir oyun geliştirmek için gerekli olan her şeye sahip gibi görünüyor. Firmanın açıklamasına göre bu oyun, diğer platformların yanı sıra, Apple Watch'ta da oynanabilir olacak. Bu sayede, Apple Watch'ta çalışan ilk oyun olarak da tarihe geçecek.

NimbleBit, Touch Arcade ile paylaştığı bir resim aracılığı ile, oyunun Apple Watch üzerinde nasıl gözükeceğini gösterdi. Oyun, mekanik olarak oldukça sade bir şekilde tasarlanmış. Ekranda sadece karelerden oluşan 9 harf bulunuyor ve bu harfleri kullanarak, belirli bir başlık hakkında kelimeler bulmamız isteniliyor.

Oyun içerisinde gerçekleştireceğimiz tek eylem, ekrana tıklamak ve belki de parmağımızı ekranın üstünde kaydırmak. Ayrıca, bütün oyunun ekrana sığıyor olması da bir başka avantaj olarak karşımıza çıkıyor.

Oyun, neredeyse tamamlanmış durumda ancak henüz bir yayın tarihi belirlenmiş değil. Tabii ki öncelikli olarak Apple Watch'un kendisinin satışa sunulmasını beklemeniz gerekecek.

Okuyucu Yorumları