Yeni Apple Watch SE 2 sızıntıları, önemli yenilikler bekleyebileceğimizi söylüyor

Apple Watch SE 2 ile ilgili yeni sızıntılar, akıllı saatin özellikleri, tasarımı ve fiyat etiketlerini ortaya koyuyor...

Yeni Apple Watch SE 2 sızıntıları, önemli yenilikler bekleyebileceğimizi söylüyor

Her geçen gün yeni Apple Watch sızıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kez sızıntıların merkezindeki model ise, daha uygun fiyatlı Apple Watch SE 2...

iDropNews kaynaklı sızıntılara göre, Apple Watch SE 2’de Apple Watch 7’de de kullanılan aynı S7 işlemcisi kullanılacak. Şu anki model S5 işlemci kullanıyor, bu da yeni modelin performansının gözle görünür bir şekilde yüksek olacağını gösteriyor.

Dahası, iDropNews, bu yıl Apple Watch SE 2'ye her zaman açık ekran teknolojisinin geleceğini de söylüyor. Görünüşe göre dahili hoparlörler de yükseltiliyor ve saatin EKG kayıt işlevine sahip olacağı iddia ediliyor.

Tasarım, görünüşe göre hiç değişmiyor. Artık standart olan 40 mm ve 44 mm boyut seçenekleri kalacak. Malzeme olarak sadece alüminyum kullanılacak. ABD fiyatının da 299 dolar olacağı öne sürülüyor.

Yine aynı sızıntılara göre pil ömrü 18 saat olacak ve Apple Watch 7 gibi hızlı şarj teknolojisi kullanılacak. Ancak kandaki oksijen sensörü bulunmayacak.

Saatin piyasaya Apple Watch 8 ile beraber, eylül ayında çıkacağı tahmin ediliyor.