Apple Watch için merakla beklenen bu özellik, en azından 2024'e kadar gelmeyecek gibi görünüyor

Apple Watch, en azından 2024'e kadar merakla beklenen yeni özelliğine kavuşamayacak. Başka bir deyişle Apple Watch Series 8, beklenilen önemli özellikler olmadan gelecek gibi görünüyor.

Apple Watch'un beklenen özelliği, uzun süre bekletmeye devam edecek

Bloomberg’in bildirdiğine göre Apple Watch modelleri, en azından 2024 yılına kadar bir tansiyon takibi özelliğine sahip olmayacak. Apple Watch’un uzun süredir konuşulan güncellenmiş sensörü ve yazılımı, yüksek tansiyonunuz olup olmadığını belirlemek için tasarlanmış olsa da, görünüşe göre test sırasında doğru sonuçlar alma konusunda sorun yaşamaya devam ediyor.

Bloomberg'in söylediğine göre şirket, akıllı saatlerine kan şekeri takibini de eklemek için çalışıyor, ancak bu özellik de en azından birkaç yıl boyunca beklenmiyor.

Apple, sağlığı ve zindeliği Apple Watch'un temel unsurlarından biri haline getirmeye odaklanıyor. 2020 yılında Apple Watch Series 6 ile beraber kandaki oksijen seviyesini ölçebilen bir sensör tanıtıldı ve egzersiz rutinleri ve daha fazlasını sunan bir abonelik hizmeti olan Fitness Plus saate eklendi.

Apple Watch Series 8'in bu sonbaharda tanıtılması bekleniyor.