Apple Watch'ta ortaya çıkan ilginç keşif!

Apple'ın, bilek kayışı altına sakladığı gizli girişin hiç bilinmeyen bir yeteneği ortaya çıktı!

Apple Watch'ta ilginç keşif!

Apple'ın akıllı saati Apple Watch'un şarj problemi artık herkes tarafından malum. Şarjı gün boyunca yetmeyen saati bazen günde iki kez şarj etmek bile gerekebiliyor. Saatin şarjını dikkatli kullananlar bile gece saati şarj etmek zorundalar ki ertesi gün saati yeniden kullanmak mümkün olsun. Üstelik, saatin şarj edilmesi de ayrı bir problem çünkü cihaz çok yavaş şarj oluyor.

Ancak saati kurcalayan mühendisler yeni bir yöntem keşfettiler. Apple'ın, kayış bağlantısı altına sakladığı 6 pinli yuvada, saati hızlı şekilde şarj etme yeteneği olduğu tespit edildi. Apple'ın, saatin sorunlarını raporlayıp çözüm bulmak için yerleştirdiği bu arayüz aslında kullanıcılar tarafından görülemiyor ancak yetkili servisler kullanabiliyorlar.

Şimdi girişimciler, dahili pil kapasitesi veya şarj yeteneği olan yeni bir kayış üreterek satmak için hazırlıklara başladılar ancak öncesinde, mühendislerin, bu gizli portun yeteneklerini tam anlamıyla keşfetmesini bekliyorlar. Ardından yeni kayışlar piyasada satışa çıkacak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları