Apple, yeni bir sürprizin peşinde!

Herkes merakla iPhone 7'yi beklerken, Apple, sessiz sedasız çok farklı bir sürpriz üzerinde çalışıyor olabilir!

Apple'dan sürpriz cihaz!

Yeni bir rapor, Apple'ın insanların sağlıkları hakkında günlük olarak anlamlı bilgiler sunacak yeni bir giyilebilir üzerinde çalıştığını söylemekte. Ancak bu cihaz, Apple Watch olmayacak; yepyeni bir ürün olarak karşımıza çıkacak.

Economic Daily News'in iddialarına göre yeni cihazı üretmek için sağlayıcılar aranmakta ve bu cihaz, geçtiğimiz birkaç yıldır Apple içerisinde geliştirilmekteydi. Cihaz, kalp ritmi değişimleri, kan şekeri değerlerini ve diğer bilgileri ölçebilecek.

Görünene göre bu giyilebilir bir ekrana sahip olacak ve 3D Touch sistemini özelliklerinin önemli bir parçası olarak kullanacak. Söylenenlere göre bu cihaz geçtiğimiz iki yıldır bir iç proje olarak geliştirilmekteydi ve projenin liderliğini, LinkedIn profilinde Apple'ın "özel projeler" bölümünde çalıştığı gözüken Jay Blahnik yapmakta.

Blahnik daha önceleri Apple'ın "sağlık için fitness teknolojileri" bölümünün yöneticiliğini yapmaktaydı ve bu yüzden de bu tür projenin liderliğine getirilmesi mantıklı olarak gözükebilir.

Ayrıca iddia edilen bu cihaz, ekonomik anlamda da Apple için mantıklı olacaktır. İnsanların kendi vücut değerleri hakkında merakının artması ile beraber fitness giyilebilirleri marketi hızlı bir şekilde büyümekte. Eğer Apple, bu değerler ile ne yapılabileceğini daha açık bir şekilde belirten bir rehbere sahip bir cihaz sunarsa, bu cihazın sevilen bir cihaz olacağı rahatlıkla söylenebilir...

Okuyucu Yorumları