Apple'dan 4K ekranlı 21.5 inç iMac geliyor!

Apple, önümüzdeki hafta 4K çözünürlüğe sahip yeni bombasını patlatacak!

Apple'dan yeni bomba!

Apple geçtiğimiz ayki iPhone etkinliği sırasında pek çok yeni ürününü tanıttı ancak cihazların tümünü gündeme getirmedi.

9to5Mac isimli web sitesinin birden fazla güvenilir kaynaklara dayandırdığı habere göre şirket önümüzdeki hafta 4K çözünürlüğe sahip 21.5 inçlik iMac modelini tanıtacak. Yeni bilgisayarlar büyük olasılıkla 13 Ekim tarihiyle birlikte mağazalarda boy göstermeye başlayacak.

Yeni 4K iMac bilgisayarlar gelişmiş grafik performansı ile birlikte 4.096 x 2.304 ekran çözünürlüğüne sahip olacak. Makinelerde de büyük olasılıkla El Capitan önceden yüklenmiş olarak gelecek.

iMac, Apple'ın iPhone serisi gürültüsünün arka planında kalmasına rağmen, masaüstü bilgisayar Cupertino merkezli şirketin ürün portföyünün temel bir parçası olmaya devam ediyor. Apple'ın Mac kanadı daha durgun PC pazarının aksine büyümeye devam ediyor.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Apple lansmanında, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın yanı sıra üzerinde durulan bir başka cihaz olan iPad Pro ise Kasım ayıyla birlikte tüketicilere sunulacak.

Okuyucu Yorumları