Apple Watch Pro hakkında yeni sızıntı: Ekranda büyük farklar görebiliriz

Apple'ın tanıtması beklenen Apple Watch Pro modeli hakkında yeni bir sızıntı daha geldi. Bu sızıntı doğruysa, akıllı saatin ekranı daha öncekilerden çok daha farklı olacak...

Yeni bir Apple Watch Pro sızıntısı daha

Apple'ın 7 Eylül tarihinde planlanan ve iPhone 14'ün yanı sıra Apple Watch 8'i de görebileceğimiz bir lansman etkinliği olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Ve bu etkinlikte, başka bir yeni Apple akıllı saatinin de ortaya çıkması muhtemel görünüyor.

MacRumors tarafından bildirildiği üzere, Macotakara'daki yeni bir gönderi, bir Apple Watch Pro'nun varlığına ve yakında gelebileceğine işaret ediyor. Giyilebilir cihazın 47 mm'lik daha büyük bir kasaya sahip olduğu ve standart Apple Watch'tan daha düz bir tasarımla geleceği söyleniyor. Daha doğrusu ekranı, bu sızıntıya göre kenarlardan kavisli olmayıp düz olacak.

Daha önce de bu tür bir cihaz hakkında bazı sızıntılar ortaya çıkmıştı ve bu yeni sızıntı, önceki tahminlerin aslında doğru olduğuna dair daha fazla kanıt gibi görünüyor. Yeni giyilebilir cihazla ilgili olarak daha dayanıklı bir titanyum kasa ve daha uzun pil ömründen bahsediliyor.

Apple Watch 8’in ufak bir düzenleme geçirmiş, daha düz tasarıma sahip bir sürümünden bir süredir bahsediliyordu ve hatta ilk olarak Apple Watch 7 ile ortaya çıkacağı söylenmişti. Şimdi, güncellenmiş serinin yeni bir modeline özel olması söz konusu.

Yeni söylentideki 47 mm boyutu daha önce karşılaşmadığımız bir bilgiydi. Şu anda var olan Apple Watch'lar 41 mm ve 45 mm boyutlarına sahip.