Artık Android'in de Bir Instagram Hesabı Var!

Instagram hesabı açan hizmetler arasına nihayet Android de eklendi!

Android'in Instagram hesabı açıldı!

Eğer Google'ın niye Android için resmi bir Instagram hesabı olmadığını merak ediyorsanız, daha fazla merak etmenize gerek yok. Android'in resmi Instagram sayfası bugün açıldı. Görünüşe bakılırsa Google, sosyal medyanın müşteri ilişkilerinde ne kadar önemli bir rol oynadığını fark etti.

Beklendiği gibi, sayfanın ilk bir kaç paylaşımı "merhaba, biz buradayız" tarzı paylaşımlardı. Bir bilgisayar tarayıcısından bakıldığında, resimler bir araya gelerek tek bir imaj oluşturuyor, tanıdık Android maskotu, bir Pixel telefon, bir Pixel C tablet, Android Wear cihazları, Android Auto için uygulamalar ve Android Pay görünüyor. Resimde ayrıca şekerler, lolipoplar, marshmallow'lar ve nugat parçaları Android'in geçmişteki kod isimlerine göndermeler olarak düşünülmüş. Resimde gizli bir mesaj bulamadık ama siz bulabilirseniz yorum kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın.

Google'ın işletim sistemi ve diğer donanım ürünlerinin reklamlarını Android Instagram kanalını kullanarak ne sıklıkta reklamını yapacak merak ediyoruz.

Okuyucu Yorumları