Asus, Kurumsal Firmaların Yükünü Hafifletecek!

ASUS, iş odaklı yapıya uygun kurumsal ürün serisini tanıttı.

Asus, gelecek planlarını paylaştı

İnovasyondan güç alan teknolojilere tutkuyla bağlı ve geliştirdiği ürünlerle sadece kullanıcıları değil kurumsal firmaları da odağında tutan ASUS, gerçekleştirdiği lansmanda; kurumsal ürün serisi içinde yer alan dizüstü, masaüstü ve hepsi bir arada (All-in One) bilgisayarlarını tanıttı.

Açılış konuşmasında; ASUS'un global bazda 2019 yılı değerlendirmesini ve 2020 öngörülerini paylaşan ASUS EEMEA Genel Müdürü Benjamin Yeh, "ASUS olarak 1989 yılından bu yana, ürettiği tüm ürün gamıyla gelişen teknolojiye öncülük eden bir şirket olarak; teknoloji donanımı sağlayıcıları içinde dünya liderleri arasındayız. Global tüketici bilgisayar satış rakamları, ASUS'un EEMEA bölgesinde oyuncu dizüstü bilgisayar pazarında birinci ve genel notebook segmentinde ise 3. sırada yer aldığını çok net şekilde gözler önüne seriyor. ASUS'un dünya genelinde yaklaşık olarak 14.500 çalışanı bulunuyor, bu sayının 5000'i mühendis ve Ar-Ge ekibinden oluşuyor. Bu da Ar-Ge'ye her zaman global anlamda öncelik verdiğimizin bir göstergesi. Uzun yıllardır yakaladığımız büyümede her kullanıcıya hitap eden geniş ürün ailelerimizin payı çok büyük. Geniş ürün ailemizin en önemli parçalarından biri olan; ASUS'un Republic of Gamers (ROG) markası altında uzun yıllardır ürettiği ve son dönemde de tüm dünyada yükselen bir trend haline gelen oyun bilgisayarlarında da ASUS ve ROG serisi dizüstü bilgisayarlarımız, dünya çapında 2'inci en büyük marka konumunda."

Asus, Kurumsal Firmaların Yükünü Hafifletecek!

Türkiye'de bulunmaktan dolayı memnun olduklarını ve Türkiye pazarına çok önem verdiklerini ifade eden Benjamin Yeh, "Türkiye bizim için en büyük potansiyele sahip ülkeler arasında yer alıyor. Türkiye'nin genç nüfusa sahip oluşu, gelişen ve büyüyen bir pazara sahip olması bizim için çok değerli. ASUS olarak; hem günlük yaşamda, hem de profesyonel iş dünyasında öncü teknolojilerle tüketicinin karşısına çıkıyoruz ve karşılaştığımız ilgi, Türkiye'deki kullanıcının teknolojiyi tümüyle benimsediğini ve hayatının tüm alanında etkin biçimde kullandığını çok net bir şekilde gösteriyor.

Okuyucu Yorumları