Asus'tan çok güçlü bir ekran kartı!

Asus, yüksek performansıyla süper bilgisayarlara yaklaşan GTX Titan Black ekran kartını duyurdu!

Asus'tan bir güç deposu!

ASUS, yepyeni GeForce GTX Titan Black grafik işlemci donatılan 980MHz ekran kartı GTX Titan Black'i tanıttı. Erişimi kolay, basit ve son derece güvenli olan ASUS'a özgü GPU Tweak yazılımını da içeren ekran kartı, ileri seviye hız aşırtma seçenekleri sunuyor.
6GB süper hızlı GDDR5 video bellek, NVIDIA GPU Boost 2.0 ve G-SYNC teknolojilerine sahip olan GTX Titan Black, şık siyah radyatör tasarımı ile en iyi oyun performansı için mükemmel görsellere sahip olmak isteyen oyun tutkunlarına hitap ediyor.

GTX Titan Black'in sınırlarını zorlayan özel ayar teknolojisi

GTX Titan Black, bilgisayar tutkunlarına süper bilgisayar düzeyinde grafik gücü sunan son derece güçlü bir ekran kartı. Üstelik GPU Tweak ile GeForce GTX Titan Black grafik işlemcinin sınırlarını daha da zorlamak mümkün.

ASUS'a özgü bir araç olan GPU Tweak, kullanımı kolay arayüzü ile GPU ve video-bellek saat hızları, voltajları, fan hızları ve güç tüketimi eşikleri üzerinde gerçek zamanlı kontrol olanağı sağlıyor.

Ek olarak, GPU Tweak Streaming aracı sayesinde ekrandaki görüntüleri gerçek zamanlı olarak Internet üzerinden paylaşabilirsiniz; böylece diğerleri oynadığınız oyunları canlı olarak izleyebilirler. Dahası, streaming penceresine başlık, kayan metin, resim ve webcam görüntüleri de eklemek mümkün.

Yeni kartın içerdiği NVIDIA GPU Boost 2.0, GTX Titan Black'in GPU saat hızını üst seviyeye çıkarırken güç ve sıcaklık üzerinde tam kontrol imkanı sağlıyor; daha iyi bir oyun deneyimi için daha hızlı görseller sunuyor.

Takılmayı ortadan kaldıran sinema kalitesinde akıcı görseller

GTX Titan Black, en yeni DirectX 11.2 standardına tam destek sunuyor. Grafik işlemci üzerinde tessellation'a izin vererek tüm oyunlarda çok daha ayrıntılı görüntüler sunulmasını sağlayan standart sayesinde oyun karakterleri gerçek insanlara rakip olacak kadar ayrıntılı olarak hayat buluyor.

Yeni nesil oyunlara hazır olmanız için kartta NVIDIA G-SYNC teknolojisi de dahili olarak yer alıyor. GTX Titan Black, G-SYNC uyumlu bir ekrana bağladığında ekranın yenilenme hızını grafik işlemcinin görüntü işleme hızına senkronize ederek ultra hızlı tepki ile olağanüstü akıcılıkta görseller izlemenizi sağlıyor. Özetle, oyunseverler için görüntüde takılma ve gecikme geçmişte kalıyor; oyun oynamak hiç bu kadar akıcı olmamıştı.

Okuyucu Yorumları