Asus'tan kablosuz alan genişletici!

Evinizde ve ofisinizde kablosuz ağınızın erişemediği "ölü alan" sorununa çözüm sunan ürün satışta!

Asus'tan alan genişletici!

ASUS, yeni nesil 802.11ac Wi-Fi ile 2.4GHz ve 5GHz bant genişliklerinde eş zamanlı çalışarak 733Mbit/s'ye varan toplam veri aktarım hızı sunan çift bant RP-AC52 kablosuz alan genişleticiyi tanıttı. Cihaz, engeller yüzünden sıkça karşılaşılan 'ölü alan' sorununa zarif bir çözüm sunuyor. Kablosuz kapsama alanını hızlı ve güvenilir biçimde genişletmek için zahmetsiz bir çözüm yolu sunan RP-AC52, özellikle büyük binalar ve çok katlı ortamlar için son derece kullanışlı bir cihaz. RP-AC52 ile artık otopark, bodrum katı, arka bahçe veya çatı katı gibi alanlara kablosuz erişim sağlamak sorun olmaktan çıkıyor. 3,5mm ses çıkışı bulunan RP-AC52, bilgisayar ve mobil cihazlardan ev eğlence ve Hi-Fi sistemlerine kablosuz müzik akışı sağlamak için de kullanılabiliyor. Böylece eğlenceyi evinizin tüm odalarına taşıyabilirsiniz. Mevcut Wi-Fi standartlarının tümüyle tam uyumluluğa sahip olan RP-AC52'yi istediğiniz Wi-Fi yönlendirici veya başka bir cihazla birlikte kullanabilirsiniz.

802.11ac Wi-Fi ile performansı arttırın

En yeni 802.11ac teknolojisi sayesinde RP-AC52 kablosuz alan genişletici 2.4GHz bandında 300Mbit/s ve ek olarak 5GHz bandında 433Mbit/s veri aktarım hızlarına ulaşabiliyor. İki frekans eş zamanlı olarak çalıştığından, toplam bant genişliği 733Mbit/s'yi buluyor. Her iki banta da cihaz atayarak uygulamanıza en uygun frekansı seçebilirsiniz. Örneğin, web tarama ve sosyal ağlar için kullanılan cihazlar standart 2.4GHz bant genişliğini kullanırken HD video akışı veya online oyunlar için kullanılan cihazlar parazitlere daha az maruz kalan ve daha hızlı olan 5GHz bant genişliğinden faydalanabilirler. RP-AC52'nin içinde yer alan çoklu giriş/çoklu çıkış (MIMO) antenleri ise her iki frekansta da sorunsuz ve kararlı performans elde edilmesini sağlıyor.

Alan genişletici ve erişim noktası modları arasında otomatik geçiş

RP-AC52, cihazın kullanımını daha da esnek hale getiren iki kullanışlı moda sahip. Alan genişletici özelliğinin yanı sıra cihazı kablosuz erişim noktası (AP) olarak da kullanmak mümkün. AP modunda tüm kablolu yerel ağlara bağlanarak (örneğin, bir otelin Internet bağlantısı) özel bir Wi-Fi etkin noktası oluşturabilir ve Internet bağlantısını dizüstü bilgisayarlar, telefonlar ya da diğer Wi-Fi aygıtları tarafından erişilebilir hale getirebilirsiniz. AP modu ayrıca, dahili Wi-Fi özelliğine sahip olmayan bir yönlendiriciye kablosuz yeteneği katmak için de kullanılabilir. Maksimum rahatlık ve kullanım kolaylığı için RP-AC52 ister kablolu ister kablosuz ağa bağlı olsun, AP modu ile alan genişletici modları arasında otomatik olarak geçiş yapabilir.

Tek dokunuşla zahmetsiz kurulum

Tek dokunuşla zahmetsiz kurulum

Tek dokunuşla zahmetsiz kurulum ve kullanıcı dostu sinyal göstergesi

RP-AC52 kablosuz alan genişleticiyi yönlendiriciler ve diğer cihazlarla eşleştirmek için tek yapmanız gereken RP-AC52'de ve yönlendiricide bulunan WPS (Wi-Fi korumalı kurulum) düğmesine basmak. Kurulumu tamamlamak işte bu kadar basit. WPS, ASUS ve diğer markaların yönlendiricileri ve modem yönlendiricileri ile uyumludur. RP-AC52 bir kez yönlendirici ile eşleştikten sonra tamamen şeffaf olarak çalışır, kablosuz cihazlar Wi-Fi ağına her zamanki gibi bağlanmaya devam ederler. LAN portu ile bir bilgisayar veya laptop arasına ağ kablosu bağlayarak RP-AC52'yi el ile yapılandırmak da mümkün.
Cihaz, sinyal kapsama alanını genişletebilmek için kablosuz yönlendiricinin çalışma alanı içinde yer almalı ve en iyi performansı elde edebilmek için yönlendiriciden gelen sinyal seviyesi iyi olmalıdır. Kullanıcıların en ideal konumu belirlemelerine yardımcı olmak için RP-AC52'nin ön panelinde LED sinyal gücü göstergeleri bulunuyor. Evinizde kusursuz bir Wi-Fi ağı kurmak için göstergeleri kullanarak RP-AC52'yi en uygun yere yerleştirdiğinizden emin olabilirsiniz. Dahası, çekici görünümlü RP-AC52'nin dahili gece ışığı özelliği, yumuşak bir beyaz aydınlatma sunuyor.

ASUS AiPlayer uygulaması ile müzik akış

RP-AC52 kablosuz alan genişleticinin özel AiPlayer uygulaması sayesinde evinizin her yerinde müzik dinleyebilirsiniz. RP-AC52'nin 3,5mm ses çıkış jakını hoparlörlere veya ses sistemine bağlayarak müzik parçalarını kablosuz olarak kaynak aygıtlarından ağdaki bilgisayar, laptop, cep telefonu, Android ve iOS aygıtlarına iletebilirsiniz. AiPlayer'ın sahip olduğu Internet Radyosu ile RP-AC52 aracılığıyla sevdiğiniz online radyo istasyonlarını kablosuz olarak dinleyebilirsiniz. Üstelik AiPlayer'ın çoklu-oda özelliği ile müzik parçalarını aynı anda birden fazla RP-AC52 cihazında oynatabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları