Asus Zenfone 6, 3 Kamerayla Göründü

Asus'un Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağı yeni telefonu Zenfone 6, tasarımıyla göründü.

Asus Zenfone 6 çok "farklı" olacak

Asus da bu sene Mobil Dünya Kongresi'nde yeni akıllı telefonlarını tanıtacak. Geçtiğimiz sene Zenfone 5 ve Zenfone 5z modellerini tanıtan şirket, bu sene de sızan bilgilere göre yeni amiral gemisi Zenfone 6'yı MWC 2019 kapsamında ziyaretçilerle paylaşacak. Son zamanlarda hakkında pek çok bilgi yayınlayan Zenfone 6 için bu kez de net görseller geldi.

Fotoğraflarda da görüldüğü gibi Zenfone 6, arka yüzünde 3 kamera dizilimine yer veriyor. Zenfone 5 ve Zenfone 5z ile çift kamera sunan Asus, bu kez 3'lü kamera kervanına katılacak. Geçtiğimiz sene çentik modasına uyan Asus, bu kez ise farklı bir yol izleyecek gibi görünüyor. Daha önce telefonun ortaya çıkan prototip olduğu iddia edilen fotoğraflarında bir kenarda damla şeklinde kamera çentiği yer aldığı görülürken, yeni gelen bilgilere göre Zenfone 6'da çentik bulunmayacak. Bununla beraber telefonun 16:9 görüntü oranı sunan bir ekran taşıyacağı söyleniyor.

Yani bir nevi Asus, eski tasarımına geri dönüyor gibi görünüyor. Evet, elbette telefon çıkmadan emin olamayız, fakat gerçekten de çentik olmadan, 16:9 ekran en-boy oranına dönülürse, Asus, eleştiri oklarını üzerine çekecek gibi. Öte yandan Tayvanlı şirket, 16:9 en-boy oranında, sıfır çerçeveli bir model ile sürpriz de yapabilir tabii ki.

Bordo ve mavi renk gradyanlı bir modelin yanı sıra kestane renkli bir diğer model ile görünen Zenfone 6 ile ilgili bilinen bir diğer detay da telefonun ekranının altında bir parmak izi düğmesi bulunduracağı. Elbette, Zenfone 6'nın nasıl bir telefon olacağını, MWC 2019'da net olarak görebileceğiz.

Okuyucu Yorumları