Asus'tan 3 yeni VivoMini PC ve fazlası!

Asus, Apple'ın Mac Mini'sine rakip olacak 3 yeni mini bilgisayarını ve fazlasını CES'te tanıttı!

Mac Mini'ye yeni rakipler!

Asus, üç yeni taşınabilir PC'sini ve yeni "çubuk PC"sini CES 2016'da tanıttı. Yeni masaüstü PC'ler, yani VivoMini VC65, VivoMini UN65H ve VivoMini VM65N, masanızda çok az yer kaplıyor.

Yeni mini PC'lerden en güçlüsü olan VivoMini VC65, masaüstü PC, NAS veya mini sucu olarak kullanılabiliyor. Intel'in Skylake Core işlemcisini kullanan cihaz, dört depolama cihazını destekleyen bir modüler tasarıma sahip.

Asus VivoMini UN65H ve VM65N

Asus VivoMini UN65H ve VM65N

Ev ve küçük iş yerleri için tasarlanan VivoMini UN65H, Intel'in Skylake Core i işlemcisiyle geliyor ve çift depolama yuvası sayesinde içerisine 1TB'a kadar 2,5 inç sabit disk, 256GB M.2 SSD veya ikisini birden alabiliyor.

VivoMini VM65N, Intel'in Skylake Core işlemcisini kullanıyor ve iki 2,5 inç'lik sabit disk veya bir 3,5 inç'lik sürücüyü destekliyor. Nvidia grafik kartı, 4K UHD desteği, DDR4 bellek ve USB 3.1 portu desteği de bulunuyor.

VivoStick PC TS10

VivoStick PC TS10

Windows 10'lu bir PC'yi içerisinde barındıran USB bellek çubuğu boyutundaki VivoStick PC TS10, Intel'in Cherry Trail Atom işlemcisini kullanıyor ve üzerinde 2 USB portuna yer veriyor. 802.11ac Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 destekli cihazın üzerinde bir ses çıkışı da var.

Asus, yeni mini PC'lerinin çıkış tarihi ve fiyatlarıyla ilgili herhangi bir bilgi vermiyor.

Okuyucu Yorumları