Avea ile İngilizce'yi konuşarak öğrenin!

Avea'nın yeni hizmeti, İngilizce öğrenmek isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor! İşte detaylar

Öğretmeni "eve" getirin!

Avea, abonelerine Türkiye'de ilk kez uygulanan bir sistem ile ABD'li eğitmenlerle uzaktan konuşturarak İngilizce eğitim alma imkanı sağlamaya başladı. Bu yeni hizmet ile birlikte www.aveaileingilizce.com adresine giren Avea'lılar öncelikle, ücretsiz katılabilecekleri "İngilizce Deneme Konuşması" ile dil seviyelerini öğrenecekler. Ardından sistem tarafından oluşturulan ve e-posta ile bildirilen kullanıcı adı ve şifre ile kendilerine özel hazırlanan çalışma programı (öğrenci ekranı) doğrultusunda, diledikleri her yerden sabah 06.00 – gece 01.00 arasında eğitim alabilecekler.

"Avea ile İngilizce Eğitim"in en büyük avantajı ise abone tarafından belirlenen zaman diliminde Amerika'lı eğitmenlerle konuşma fırsatı sunacak olması. İngilizce Eğitim Programa dahil olan Avealılar, haftanın ilk 4 günü (Pazartesi-Perşembe) seviye tespiti sonrası belirlenen İngilizce e-kitaplar üzerinden online oladak eğitim alacak. Haftanın 5. günü eğitimi ise (Cuma) diğer tüm günlerin değerlendirmesi şeklinde eğitmenle konuşma şeklinde gerçekleştirilecek.

Ayrıca eğitim süresince yapılan dersler sistem tarafından kaydedilerek mp3 formatında çalışma programına yüklenecek. Böylece, istenilen zamanda günlük eğitmen değerlendirmeleri ile ders tekrarı yapılabilma imkanına da sahip olunabilecek.

Detaylı bilgiye www.aveaileingilizce.com adresinden ulaşılabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları