Bileğinizdeki Golf yardımcısı ve rehberi...

Microsoft, giyilebilir teknolojisi Band'e çok ilginç bir özellik ekledi!

Band'e ilginç yetenek!

Microsoft, yeni egzersiz ve bisiklet özellikleri ile geçtiğimiz birkaç aydır düzenli bir şekilde Band'i güncellemekteydi. Firma şimdi ise yeni cihazına "golf desteği" ekledi.

Microsoft'un sağlık uygulamasına kapsamlı bir golf parkuru listesi eklenecek. Parkuru seçmenizin ardından oynamaya başlamanızla beraber de Band sizin performansınızı takip edecek.

Band, gerçek bir vuruş ile prova vuruşu arasındaki farkı algılayabilmekte. Yani oyununuzu, sizin sürekli olarak veri girmenize gerek kalmadan takip edebilmekte. GPS algılayıcısı ve TaylorMade tarafından yerleştirilen planlar sayesinde de yeşilin önü, ortası ve arkasına olan mesafenizi görebileceksiniz.

Ayrıca Band tarafından skorunuzun da takibi tutulacak. Band, bir sonraki deliği bulmanıza yardım edecek ve diğer sağlık ve fitness verilerinizi de kontrol edecek. İşlevler arasında Golf ile ilgili ısınma ve antrenman kuda bulunmakta.

Yeni golf eklentilerinin tek kötü yanı ise, şu anda tam olarak hazır olmamaları. Microsoft, bu özelliklerin önümüzdeki haftalarda sunulacağını söylemekte ancak henüz kesin bir tarih belirtilmiş değil...

Okuyucu Yorumları