Bilkom'dan büyüklere dijitalleşme eğitimi

Dijital kitaplardan uzaktan eğitime birçok önemli konu, bu Bilkom etkinliğinde ele alındı!

Uzaktan eğitim nasıl olur?

Bilkom'un düzenlediği "Büyüklere Dijitalleştirme Eğitimi" etkinliği, 15 Mayıs Çarşamba günü, Kalamış Marina Wyndham Hotel'de gerçekleştirildi. Dijital kitaplardan uzaktan eğitime kadar birçok konunun ele alındığı etkinlikte büyüklere dijitalleşme eğitimi verildi.

Apple, Adobe, Graphisoft gibi alanında lider markaların distribütörlüğünü yapan Türkiye'nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom, Adobe ile birlikte eğitim kurumlarına özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Eğitim kurumlarının, teknoloji çağında tamamen dijital yaşam tarzını benimseyen genç nesillere hangi araçlarla hitap edebileceği, eğitim yayınlarında ve uzaktan eğitim metotlarında hangi dijital araçları kullanabilecekleri aktarıldı.

"Eğitim Kurumları İçin Yaratıcı Çözümler" başlığında Adobe Creative Suite ürünlerini anlatan Adobe Türkiye'den Doğa Som'dan sonra katılımcılarla "Eğitim Kurumları için Dijital Yayıncılık, Digital Publishing Suite" konusuyla Bilkom'un Dijital Yaşam Koçu Salih Aksu buluştu.

Bilkom'un Kurumsal Pazar yöneticilerinden Mert Saka "Eğitim Kurumları İçin Uzaktan Eğitim & Toplantı Yönetimi için Adobe Connect" konusunu eğitim sektörü çalışanlarıyla paylaşırken "Eğitim Kurumları İçin Yeni Adobe Lisanslama Modeli" ve avantajlarını ise Adobe Türkiye'den Arzu Birincioğlu aktardı.

İstanbul ili başta olmak üzere Marmara Bölgesi üniversitelerinin, K12'lerinin, dershanelerinin ilgili IT ve satın alma ekiplerinin katıldığı ve karşılıklı soru – cevaplarla bir bilgi paylaşımı platformu oluşturan etkinlik, aynı zamanda uzaktan katılımcılar için Bilkom Sanal Oda'dan (Adobe Connect ile) canlı takip edildi.

Katılamayanlar için sunumlar ve etkinlik kaydı www.dijitalyasamkocu.com adresinden izlenebilir.

Okuyucu Yorumları