Bilkom'dan okula dönüş kampanyası!

Bilkom, yeni kampanyasıyla Mac'leri üniversite öğrencilerine ve öğretmenlere KDV'siz sunuyor!

Mac'lerde önemli fırsat!

Bilkom'un gerçekleştirdiği özel kampanya ile okula dönüş, hem üniversite öğrencileri, hem de öğretmenler için son derece keyifli hale geldi. Eylül ayı boyunca geçerli olan kampanyada üniversite öğrencileri ve tüm öğretmenlerimiz, Mac'lere KDV'siz fiyatlardan ulaşabilecek.

Dijital Yaşam Koçu Bilkom, Türkiye'nin geleceği olan üniversite öğrencilerimizi geleceğin yenilikçi teknolojileri ile tanıştırmak için çok özel bir kampanya düzenledi. 30 Eylül 2011 tarihine kadar sürecek olan kampanya süresince, geçerli öğretim yılını kapsayan kimlik belgelerini ibraz eden her üniversite öğrencisi ve tüm öğretmenler, Apple'ın en son teknolojilerini yansıtan taşınabilir veya masaüstü Mac bilgisayarları çok cazip fiyatlardan satın alabilecek. Kampanya döneminde ergonomisi ve gelişmiş teknolojisi ile dikkat çeken Mac bilgisayarların KDV'sini ise Türkiye'nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom üstleniyor.

Tüm öğretmenler ve üniversite öğrencilerine açık kampanya kapsamında Mac almayı planlayanlar, bu bilgisayarı şimdi çok daha kolay ödeme şartlarında edinebilecekler. Bilkom'un maliyetlerini üstlendiği Yapı Kredi Bankası kredi kartına 12 taksit gibi kolay ve rahat ödeme sistemi ile her üniversite öğrencisi ve öğretmenlerimiz en yeni Mac modellerine ekonomik açıdan hiç zorlanmadan erişebilecek.

Bilkom'un tüm Mac modelleri için geçerli olan kampanyasında öğrencilerin indirimden yararlanabilmesi için geçerli öğretim yılını kapsayan bandrollü kimlik belgelerini ibraz etmeleri yeterli oluyor.

Mac miniler yeni nesil Intel Core işlemciler, grafik kalitesi, yüksek hızlı Thunderbolt I/O teknolojisi ve Lion işletim sistemi ile gelişmiş bir konfigürasyon sunuyor. Önceki modellere göre işlemci hızını ve grafik performansını ikiye katlayan yeni Mac mini, tüketici beğenisini hak eden şık alüminyum kasası ile derli toplu bir görünüm ve verimli bir kullanım kapasitesi sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları