Bill Skarsgård, dünyanın en korkunç palyaçosu Pennywise olarak geri dönüyor

Ünlü aktör Bill Skarsgård, It filminin yeni dizisi Welcome to Derry'de korkunç palyaço Pennywise rolünü tekrar üstlenecek.

Ünlü aktör, Pennywise rolüyle geri dönüyor

It and It: Chapter Two'nun yıldızı Bill Skarsgård (Nosferatu), korkunç palyaço Pennywise rolünü yeniden canlandırmak üzere resmi olarak anlaşmaya vardı.

Deadline'ın aktardığına göre Skarsgård, Warner Bros'taki It film serisinin yaratıcı ekibiyle birlikte Welcome to Derry dizisinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek. Stephen King'in It romanından esinlenen dizi, serinin yönetmeni Andy Muschietti ve yapımcı Barbara Muschietti tarafından hazırlandı. Bu ikiliye daha sonra Chapter Two'nun ortak yapımcısı Jason Fuchs ile filmlerin diğer yapımcıları Roy Lee ve Dan Lin katıldı. Muschietti, dizinin dokuz bölümünden dördünü yönetecek.

Yakın zamanda Bill Skarsgård, Boy Kills World'de rol aldı ve yakında vizyona girecek The Crow'da Eric Draven olarak yer alacak. Andy Muschietti ise The Flash ile Warner Bros. ailesinde kalmaya devam ediyor. İki kez It'in yönetmenliğini üstlenen Andy Muschietti ve kız kardeşi Bárbara'nın imzasını taşıyan dizi, 1960'larda Pennywise'ın köken hikayesini anlatacak. White Boy Rick'ten Taylour Paige, Overlord'dan Jovan Adepo, Perry Mason yıldızı Chris Chalk ve Oppenheimer'dan James Remar oyuncu kadrosunu dolduruyor.

Dizinin yapımına ilk olarak geçen yıl Mayıs ayında başlanmış, ancak WGA ve SAG-AFTRA grevleri nedeniyle çalışmalar askıya alınmıştı. Bu da 2024'te yayınlanması planlanan dizinin 2025'e ertelenmesine sebep oldu, ancak hala bir gösterim tarihi teyit edilmedi. Dizi, Max platformunda yayınlanacak.