Apple'ın Yeni nesil AirPods modellerinin kutusunda ekran olabilir

Apple’ın yeni patenti, bir sonraki AirPods kutularının bir Apple Watch gibi çalışmasını sağlayacak özel bir ekranla gelebileceğini söylüyor.

Apple, AirPods kutusuna ekran yerleştirmek istiyor

Apple, iPhone'unuza elinizi bile sürmeden ses ve diğer uygulamalarınızı kontrol edebilmeniz için dokunmatik ekrana sahip bir AirPods kutusu üzerinde çalışıyor olabilir. (Evet, tıpkı Apple Watch'u kullandığınız gibi...)

Bu fikir, Eylül 2022'de ABD patent ofisine yapılan ve "interaktif kullanıcı arayüzüne" sahip bir AirPods kutusunu gösteren bir patent başvurusunda kendini gösteriyor. Patent başvurusu, kutuyu iPhone'unuza bağladıktan sonra, ön tarafındaki bir ekranı kullanarak AirPods'unuzdan çalan müziğin kontrol edilebileceğini gösteriyor. Bu sayede ses seviyesini değiştirebilir, parçayı duraklatabilir, tekrar çalabilir ya da bir sonraki şarkıya geçebilirsiniz.

Patently Apple

Apple AirPods için böyle bir kutu sunarsa, bu yaklaşımı deneyen ilk şirket olmayacak; JBL de aynı şeyi oyunun kurallarını değiştiren Tour Pro 2 kulaklıklarıyla yapmıştı. Bununla birlikte, Apple'ın versiyonu öncekilere göre birkaç yükseltmeyle gelebilir ve böylece biraz da olsa fark yaratabilir.