Bitci Holding'in CEO'sundan Oyun Stüdyolarına Metaverse Çağrısı

Bitci Holding CEO’su Onur Altan Tan, Türk şirketlerine ve Türk oyun geliştiricilerine blockchain ekosisteminin sunduğu fırsatları kaçırmamaları çağrısında bulundu.

Bitci Holding'in CEO'sundan Oyun Stüdyolarına Metaverse Çağrısı

Metaverse ve oyun sektörü, birbiri ile oldukça sıkı bağlar kurmaya devam ediyor. Bir tarafta artan yatırımlar, diğer taraftan yeni nesil projeler derken sektörün yep yeni bir konuma geldiğini söyleyebiliriz. Bu noktada birçok şirket bu alandaki yatırımlarını artırırken Bitci Holding de gaming alanında elini güçlendiriyor. Öyle ki şirketin CEO'su Onur Altan Tan, Türk şirketlerine ve Türk oyun geliştiricilerine Blockchain ekosisteminin sunduğu fırsatları kaçırmamaları çağrısında bulundu.

Konu hakkında konuşan Tan, şu ifadelere yer verdi:

“Metaverse’in potansiyelini iyi anlamak gerekiyor. Nasıl ki internet ilk çıktığında bütün şirketler web sitesi açmaya başladıklarında servis, hizmet ve ürün satışları başladığında bu bir yarış haline döndü ve aynı zamanda bütün şirketler burada yerlerini alıp ürün gamlarını hizmetlerinin dokunduğu jeografik bölgeyi hepsini genişlettiler, benzer bir şekilde Metaverse de aslında internetin yeni yüzü diyebiliriz. Tek fark biraz daha hislere hitap eden bir internet. Yani önümüzdeki ekranda iki boyutlu gördüğümüz bir düzlem dışına çıktığımız, örneğin bir elektronik pazar alanındaki ürünleri dünyanın herhangi bir yerinden üç boyutlu olarak görerek alışveriş yapabileceğimiz, bir evren"

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.