BitPay, ApeCoin'i (APE) Listesine Ekliyor

ApeCoin’e son dönemde önemli sinyaller veren BitPay, ApeCoin’i (APE) destekleyeceğini açıkladı.

BitPay, ApeCoin'i (APE) Listesine Ekliyor

Geçtiğimiz günlerde İtalyan moda evi Gucci, BitPay ile iş birliği yaparak kripto para birimini kabul etmeye başlayacağını ve ApeCoin’e büyük bir benimseme artışı sağlayacağını duyurmuştu. Bu kez BitPay, ApeCoin’i (APE) destekleyeceğini açıkladı.

Önde gelen kripto para ödeme işlemcisi BitPay, Bored Ape Yacht Club ekosisteminin yerel tokeni olan ApeCoin ve euro destekli bir stablecoin Euro Coin’i artık desteklediğini duyurdu.

Bitpay, mevcut kripto para birimleri listesine euro destekli bir stabilcoin olan Euro Coin’i (EUROC) ekledi.

Böylece BitPay kullanıcıları artık BitPay cüzdanlarındaki iki yeni kripto parayı satın alabilecek, saklayabilecek, takas edebilecek ve nakit yerine harcayabilecek.

Ayrıca BitPay, haziran ayında web sitesinde yayınlanan verilere göre toplam 66.608 işlem gerçekleştirdi. En büyük kripto para birimi olan Bitcoin, BitPay’daki tüm işlemlerin yarısından fazlasını oluşturuyor (yüzde 53,3). Litecoin ( yüzde 21.21) ve Ethereum (yüzde 9.71) sırasıyla ikinci ve üçüncü sırada yer alıyor. Dogecoin (yüzde 6.17) ve Bitcoin Cash (yüzde 5.02) da ilk 5’te yer alıyor. Shiba Inu, Mart ayına kıyasla daha küçük bir pay olan tüm işlemlerin yüzde 0,5’inden daha azını oluşturdu.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.